Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

AddToAny Paylaşım Platform Maus Sağ Tıklama Güncellemesi

AddToAny Sosyal Paylaşım Platformu , Google Chrome uzantısı 12 Şubat 2015 tarihinde 3.0 yeni sürüm güncellemesine geçerek AddToAny + ico...

...
AddToAny Sosyal Paylaşım Platformu, Google Chrome uzantısı 12 Şubat 2015 tarihinde 3.0 yeni sürüm güncellemesine geçerek AddToAny + icon’unu kullanıcıları için maus sağ düğme tıklama seçeneğini etkinleştirdi. AddToAny site yönetiminden değerli arkadaşımız Pat Diven II ile daha önce yaptığımız görüşme sonucunda yeni versiyonda kendilerine önerdiğim maus sağ tıklama özelliğini paylaşım icon’unu eklediğinden dolayı çok teşekkür ederim. AddToAny Sosyal Paylaşım Platform eklentisini, Blogger kullanıcıları gadget olarak Wordpress kullanıcıları ise eklentiyi yükleyerek hızlı şekilde kullanabilirler.

AddToAny, Google Chrome tarayıcı uzantısı yeni versiyonunda canlı renk ve seçiminize bağlı herhangi bir kısıtlama yapmadan seçenekleri göstermesi de oldukca başarılı bir çalışma sağlamış. Arz ve Talep, var olduğu sürece bizlerin istekleri bitmeyecek, geliştiricilerin de yeni versiyon ve sürümler ile bizlere sunumları devam edecektir. Önerilerim arasında olan Blogger, blog ve diğer web siteleri için gadget ve eklenti formatı ile gönderme özelliği, özellikleri özelleştirme gibi seçenekler sunan AddToAny Sosyal Paylaşım Platformunun sunduğu alternatif birçok seçenekleri inceleyip beğendiğiniz uygulamayı blog’unuza göndererek kullanın. Birçok seçeneklerden oluşan, Sosyal paylaşım icon’larını bir tıklama ile ekleyin eklediklerinizi yine bir tıklama ile kaldırın. 

AddToAny sosyal paylaşım platformunun hangi web siteleri için gadget eklenti hizmeti verdiğini görmek için Buton isminden, ayrıca Sıkca Sorulan Sorular, SSS linkinden giriş yaparak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

AddToAny sosyal paylaşım platformu kullanım ve sürüm hakkındaki gelişmeler ile ilgili yazılarım devam edecek. Kurulum aşamlarında sorun yaşarsanız yorum yazarak yardım alabilirsiniz. Takipte olun, güncel kalın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.