Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter’in Resmi WordPress Plugins Eklentisi Yayınlandı

Wordpres , Twitter kullanıcıları için tasarlanan, Twitter’in resmi WordPress eklentisi “ Plugins ” 26.02.2015 tarihli 1.0.0 güncellemesi ...

...
Wordpres, Twitter kullanıcıları için tasarlanan, Twitter’in resmi WordPress eklentisiPlugins” 26.02.2015 tarihli 1.0.0 güncellemesi yayın hayatına başladı. Twitter için tasarlanan, Wordpres.org site eklentisini yazıyı tasarladığım şu dakikalarda 2,235 kişi indirmiş olup, wordpress, 3,9 ve 4.1.1 son sürümü ile uyumlu olmak üzere ilgili linkten eklentiyi bulabilirsiniz.

Ücretsiz olarak dağıtılan Wordpress eklentisi sitenizin görünümüne uyumlu olarak oldukca geniş kullanım alanı sunuyor. Paylaşım düğmeleri, gömülü Tweets, Twitter tarafından otomatik oluşturulan endexli biçinlendirme kullanımı ve Twitter izleyici sayınızın artmasına yardımcı olan takip düğmeleri gibi optimize araçlarını web sayfanıza Wordpress API’leri ile entegre imkanı sunuyor.
Uygulamalarını incelediğimizde ; Gömülü Tweet, Gömülü Twitter video, Tweet düğmesi, Twitter kartları, Twitter Analytics, İzleme düğmeleri, Twitter reklamları dönüşüm izlemesi gibi raçları içermekte.

Ayrıca GitHub üzerinden bağımsız geliştiricileri davet ederek eklentiye katkıda bulunmalarını istiyor. Konu ile ilgili Wordpress Geliştirici sitesinden daha geniş bilgi almanız için bir göz atabilirsiniz. Twitter’in Wordpress resmi eklentisi, 3. parti eklentileri devre dışı bırakarak konuyu daha resmi boyuta taşıması web’de gelişim adına oldukca başarılı bir adım olmuş. Darası Blogger gadget eklentilerini geliştirenlerin başına diyelim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.