Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

FriendFeed Sosyal Ağ Sitesi Kapanıyor

Facebook tarafından 2009 yılında satın alınan FriendFeed sitesi de kapanıyor. 9 Nisan 2015 tarihinde FriendFeed sunucuları web dünyasına...

...
Facebook tarafından 2009 yılında satın alınan FriendFeed sitesi de kapanıyor. 9 Nisan 2015 tarihinde FriendFeed sunucuları web dünyasına gözlerini kapacak. FriendFeed resmi blog’un da yaptığı açıklama ile 9 Mart 2015 tarihinden itibaren yeni üye kaydı yapılmacağını, kullanıcıların 9 Nisan 2015 tarihine kadar tüm içeriklere ulaşabileceğinin ve sitenin satışa sunulacağını belirtiyor. 5 yıl önce, Facebook tarafından 50 milyon dolara alınan FriendFeed zamanının en popüler sosyal ağ sitelerinden biriydi. Teknolojik değişim ve gelişimler sonucu kullanıcı sayısı düşerek kimsenin kullanmadığı konuma gelerek popülitesi zayıflayan site yöneticilerinin yaptığı açıklamaya göre devam etmenin anlamsız olduğu ifade ediliyor. 
Yıllardır benimde destek verdiğim sitelerden biri olarak almış olduğu karar sonucuna üzülmemek elde değil. Bugüne kadar tüm yazılarımı farklı sosyal ağlarda paylaşırken destek amaçlı olması nedeni ile yazılarımı FriendFeed sitesinede gönderdim. http://friendfeed.com/guney59 sitesi her ne kadar kapanacak olsada son gününe kadar bu desteğimi ona verdiğim link ile devam ettirmek istiyorum. Vermiş olduğum linkin birkaç ay sonra Web yönetici araçlarında hatalı ulaşılamayan URL olacağını biliyorum. Ancak gönül dosluğu son dakikaya kadar devam eder. Web internet dünyasında son dakikaya kadar neler olabilir belli olmaz. Birileri satın alıp devam ettirebilir veya sonsuza kadar arşivde yerini alabilir. Gönlümüz ve sevgimiz seninle. 9 Nisan 2015 tarihi gece 24,00’e kadar ben üstüme düşen görevim olan yazılarımı göndereceğim. Temennimiz farklı bir yapılanma ile birliktelikte. Bizlere göstermiş olduğu kolaylık ve yardımlarından dolayı tüm site yönetimine teşekkür ederim. Ümit ederim bir kurtuluş yolu bulunur.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.