Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Yeni Yer İşaretleri Uygulaması

Google Chrome tarayıcı kullanıyorsanız, Chrome Apps’nin yeni uygulaması olan yıldız simgeli Yer işaretleri ikonunu görmüş olmalısınız. G...

...
Google Chrome tarayıcı kullanıyorsanız, Chrome Apps’nin yeni uygulaması olan yıldız simgeli Yer işaretleri ikonunu görmüş olmalısınız. Google Chrome tarayıcı yer işareti yıldız simgesi şeklinde tarayıcı penceresinde sağ köşede yer almaktadır. Yıldız icon’lu Chrome tarayıcı yeni yer işareti ile tanışmadı iseniz şimdi yıldıza tıklayın ve tanışın. Yıldız simgesine tıkladığınız da açılan pencerede YER İŞARETİ KOYULAN TÜM ÖĞELER ismine tıklayın. Chrome tarayıcı Yeni Yer İşareti hakkında bilgi sayfasını göreceksiniz. Bilgi sayfasında, yeni yer işaretlerinize hoş geldiniz! karşılamasının hemen altında şu başlık açıklamalarını okuyarak Anladım ismine tıklayın ve yeni yer işaret simge'nizin size sunduğu imkanları kullanmaya başlayın.

Açılan sayfadaki başlıklar ;

  • İstediğiniz şeye yıldız ekleyin,
  • Aradığınız şeyleri kolayca bulun,
  • Düzenli kalın,


SÜRPRİZ :  Artık yeni yer işaretlerini, yeni bir siteye bakar gibi inceleyerek gezinti yapıp tadını çıkarın. 
Sağ tarafta yer alan dişli simgesine tıklayarak görünüm ve diğer ayarları, yer işaretlerinize eklediğiniz konuları bulmak için arama penceresini, yer işaretlerini dışa ve içe aktarma ayarlarını, sorunlarınız için geri bildirim ismini kullanabilirsiniz. Aradığınız bir uygulamanın üzerine tıklayın Chrome tarayıcı yeni sekmede açarak araştırmalarınıza devam edin. Yeni yer işaretleri çok hoş bir görüntüye sahip ben çok beğendim. Sizde beğendi iseniz görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.