Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Fotoğraflar Yakında Drive’ım Bölümüne Aktarılacak

Google Fotoğraflar öğelerinizi Drive’ım bölümünde görmek ister misiniz? Blog’unuza eklediğiniz tüm resimleri kısa bir süre sonra Google D...

...
Google Fotoğraflar öğelerinizi Drive’ım bölümünde görmek ister misiniz? Blog’unuza eklediğiniz tüm resimleri kısa bir süre sonra Google Drive,ım panelinde Google Fotoğraflar ismi ile göreceksiniz. Google Drive çalışmalarının devam ettiği bu süre içinde Blogger blog’unuza eklediğiniz resimleri Google Drive uygulama paneli içinde hemen görmek isteyebilirsiniz. Google Fotoğrafların otomatik geçiş süreci bitene kadar Fotoğraflarınızı Google Drive hemen geçirmek istenler için aşağıda anlatılan adımları uygulamaları yeterli olacaktır. Google Fotoğraflarınızı hem Google+ da hemde Google Drive’ım da görüntüleyerek istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz. Fotoğraf veya videolarınız için Google Drive’ım da Google Fotoğraflar klasörü oluşturarak organize edebilirsiniz.
İlgili :
Fotoğraflarınız her iki yerde de muhafaza edileceğinden herhangi bir problem yaşamazsınız. Ancak fotoğraf veya videolarınızı silerseniz her iki yerden de silinebileceğini hatırlatmak isterim. Google Plus panelinizde Fotoğraflar ismi ile giriş yaptığınız kısımda blog içerikleriniz için yüklediğiniz resimler bulunur. Bu bölümden veya Google Drive panelinden sildiğiniz fotoğraflar her iki şekilde de silineceğinden bu konuya gereken önemi göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca aşağıda yazılanlara dikkat etmeniz gerekmektedir.
Not: Google+'da bir fotoğraf düzenlerseniz, yaptığınız düzenlemeler yalnızca Google+'daki fotoğrafta görünür; Drive klasörüne kaydettiğiniz fotoğrafta görünmez. Düzenlediğiniz fotoğrafın Drive klasörünüzde görünmesini sağlamak için, Google+'da düzenlenen fotoğrafı indirin ve Drive klasörünüze yükleyin. Daha geniş bilgi sahibi olmak isterseniz buradan giriş yaparak detayları okuyabilirsiniz.

Google Fotoğraf öğelerini, Google Drive’ıma aktarmak için ;

1. Google Drive panelinize giriş yapın.
2. Sol sütundaki Google Fotoğraflar ismine tıklayın.
3. Drive’ıma Klasör ekle butonuna tıklayın. Fotoğraflarınız kısa sürede görülür olacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.