Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Pinterest ile Tampon Sosyal Paylaşım Platformu Birleşti

Pinterest sosyal paylaşım sitesi ile içerik paylaşım sitesi Tampon diğer ismi ile Buffer birleşti. Birleşimin haberini, Pinterest okuyucu...

...
Pinterest sosyal paylaşım sitesi ile içerik paylaşım sitesi Tampon diğer ismi ile Buffer birleşti. Birleşimin haberini, Pinterest okuyucu kitlesine e-posta kanalı ile duyurmaya başladı. Ücretsiz 5 ad. sosyal paylaşım sitelerine yetki verdiğinizde Pinterest ile birleşen Buffer (Tampon) paylaşım aracını kullanarak içeriklerinizin otomatik paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Buffer hakkındaki yazılan daha önceki yazılarımı aşağıda inceleyerek abone olabileceğiniz gibi buradan giriş yaparak Buffer sitesinde üyelik işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Ancak diğer yazılarımı incelediğimde Tampon sitesi direk üyeliği Pinterest sitesi ile bütünleştirmiş. En iyi kayıt sistemi nedir diye sorarsanız, Chrome tarayıcı uzantısı olarak ekleyebileceğiniz bufferapp.com Chrome tarayıcı uzantısını eklemenizi öneririm. 3. maddede link mevcuttur.
Tampon diğer Türkçe ismi Buffer olan paylaşım sitesinin ücretsiz ve ücretli çalışmaları mevcut. Ancak dikkatimi çeken önemli bir nokta var. Pinterest sitesinde devamlı 7 gün deneme şeklinde karşımıza bir yazı çıkıyor. Sizde böyle bir mesaj ile karşılaşırsanız Ücretsiz Tampon kullanımı için aşağıda verdiğim linkleri inceledikten sonra Tampon hakında bilgi sahibi olup, üye olun ve ücretsiz kullanımın tadını çıkarın. 

Tampon ile ilgili diğer konular :

1. Blog Yayınlarını Google+ Sayfanda otomatik Paylaş
2. Buffer Link Hatası Tekrar Gönderme Seçeneği
3. Buffer Chrome Uzantısı Yükle
4. Buffer Sosyal Medya Yazı paylaşım Eklentisi
5. Blog Yazı Yayınında Buffer Paylaşım Farkını Deneyin
6. Blogger ile Blog yazınızı Genel olarak Paylaşma
Pinterest her ne kadar ücretsiz sosyal paylaşım sitesi olsa da, sponsor olarak bazı ticari konuları düşündüğümüzde Tampon eklentisini ücretli kullanım için zorunlu kılabilir. Buffer’in şu anda Facebook, Twitter, Linkedin, App.net.Google+ sosyal paylaşım kullanımı için ücretsiz hizmetleri mevcut. 
Çok fazla yazı paylaşmıyorsanız yaklaşık 15 yazıya kadar gönderi yapıyor. Diğer yazılar için ise gönderme kuyruğuna ekleyerek sunucuları boşaldığında listeye ekleyerek gönderiyi tamamlıyor. Google Chrome tarayıcı uzantısını ekledikten sonra Pinterest sitesinde herhangi bir resim üzerine mausu yanaştırın Tampon simgesini göreceksiniz. Simgeye tıklayarak paylaşım yapabilirsiniz. Bir tıklama ile aynı anda 5 ad. ayrı sosyal paylaşım sitesine içerik gönderebiliyorsunuz. Buda bir teknolojik gelişim ve ayrıcalık demektir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.