Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Soft Panel v1 + Portal 2015

Değerli Okurlarımız öncelikle herkese merhaba; Bu makalemizde sizlerinde bildiği gibi devamlı gelişen ve güncellenen sesli sohbet siteler...

...
Değerli Okurlarımız öncelikle herkese merhaba; Bu makalemizde sizlerinde bildiği gibi devamlı gelişen ve güncellenen sesli sohbet sitelerinde kullanılan yeni bir sesli chat yazılımı üzerinde duracağız. Dış görünüşü + portal scripti ile seo dostu sesli chat Soft Panel sizlerle. Gerçekten valid kodlaması ile hızlı çalışan sayfa yenilemelerinde %60 oranla diğer sesli chat panellerinden üstün olarak dizayn edilmiştir.

sizlerinde bunun gibi güzel web sayfalarına ilginiz var ise bizlere ulaşarak web sitenizi bir kaç saat içerisinde aktif hale sokabilirsiniz. bunun dışında sizlerinde bildiği gibi değerli çalışmaları ile seo konusunda uzmanlaşmış ekibimizin başında olan Adnan GÜNEY' Bey ilede yazılımın dış kabuğunda bulunan portal üzerinden makale , backlink, organik seo içerikleri hakkında hizmet alma şansınız bulunmaktadır. Ciddi anlamda sitenizin google ve tüm arama motorları üzerinde güzel yerlere gelmesi Adnan Bey'in çalışmaları ile sizlere 3 4 ay mesafe uzaklıkta. Bunun dışında soft paneli bizlere ulaşıp açık kaynak kodlu olarak satın alma şansınızda bulunmaktadır. Tüm soru ve sorunlarınızı yanıtlamaktan mutluluk duyarız.


Başlıca Özellikler
  • Yeni Özel Hareketli Dönerek Gelen Giriş Teması + Gelişmiş Efectler İçerir 
  • Gelişmiş yönetim paneli ile yüksek görsellik 
  • Farklı Galeri ve Resim Efectleri + hızlı animasyon ekleme 
  • Bütün Tarayıcılar Desteği eski tarayıcılarınız ilede çalışabilirlik. 
  • Gelişmiş Tema Yönetimi farklı renk seçenekleri ile sesli chat panellerinde yüksek farklılık oluşturur. 
  • Kullanıcı banlama ip takip sistemleri geliştirilmiş ve daha basit anlaşılır hale getirilmiştir. 
  • Panel çok hızlı ve daha çabuk açılabilir hale getirilmiştir. Yavaşlama ve kasma sorunları yoktur.

Soft Paneli inceleye bilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz CANLI DEMO

Birlikte çalışmalara başladığımız sevgili arkadaşım Fatih Körpe bey'e böyle güzel bir yazı için çok teşekkür ederim. Canlı Demo ve benzer temalar için çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca, Wordpress tabanlı site kurmak isteyen tüm arkadaşlarımızı da düşünerek elimizden geldiğince sunucu fiyatlarını düşürerek, Blogger yayımcı faaliyetleri haricinde site kurmak isteyenlere cazip fiyatlar sunmaya çalıştık. Sunucu fiyatları hakkında bilgi alarak, kendi sitesini kurma düşüncesi içerisinde olan arkadaşlarımız ilgili linkten inceleme yaparak geleceği düşünebilirler. Düşüncelerinizi gerçekleştirmek isteyen arkadaşlarımız benimle irtibata geçebilirler.

Yazar Hakkında :
Bu yazı networkdizayn.com site yönetimi ve yazarı Fatik Körpe bey tarafından yazılmıştır

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.