Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress için Mobil WPtouch Eklentisi

Wordpress site temanız mobil uyumlu değilse, WPtouch mobil uyumlu eklentiyi (Plugin) son gün 21 Nisan 2015 tarihine kadar Wordpress sit...

...
Wordpress Mobil WPtouch
Wordpress site temanız mobil uyumlu değilse, WPtouch mobil uyumlu eklentiyi (Plugin) son gün 21 Nisan 2015 tarihine kadar Wordpress sitenize kurarak, Google arama sonuçları için mobil uyumlu yapabilirsiniz. Wordpress sitenizin mobil uyumluluk ve site hızı test sonuçlarını PageSpeed Insights ile kontrol edin. Kontrol sonucunda siteniz mobil uyumlu değilse eklentiyi yükleyerek mobil uyumluluk test işlemini tekrar kontrol edin. Siteniz mobil test sonuçlarında uyumlu ise yeşil renkli bir mesaj ile bilgilendirilirsiniz. Google’un 21 Nisan 2015’de Arama Sonuçlarını Mobil görünüm ile değiştirme yazısını aşağıdaki bağlantıdan inceleyin.
Google Arama Sonuçlarını Mobil Görünüm ile Değiştiriyor
Wordpress Mobil WPtouch Plugin, eklenti site sayfasına giriş yaparak zip dosyasını masa üstüne indirip sitenize yükleyin. Eklentinin ücretsiz ve ücretli olarak sürümleri mevcuttur. İndireceğiniz dosya ücretsiz olanıdır. Wordpress site kurulumunda yeni iseniz sağ sütun kısmındaki sürüm notlarını inceleyerek siteniz ile uyumlu olup olmadığını kontrol ederek sağlıklı bir yükleme yapmayı unutmayın.

Uyumluluk
Wordpress Mobil WPtouch eklenti özelliklerini incelemek ve neler yapabileceğinizi anlamak için (Screenshots) ekran sekmesine tıklayarak resimleri inceleyin. WPtouch eklenti kurulumundan sonra kendisini kumanda paneli menü kısmına WPtouch ismi ile ekler. Wordpress Mobil WPtouch eklenti yönetici menü ayarları ile ilgili görsel resmi aşağıda görebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.