Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome 43.0.2357.81 m - (64-bit) Sürüme Güncellendi

Google Chrome tarayıcı 43.0.2357.81 m - ( 64-bit ) ve ( 32-bit ) yeni sürüme güncellendi. Daha hızlı ve kararlı sürüm olan, Google Chrom...

...

Google Chrome tarayıcı 43.0.2357.81 m - ( 64-bit ) ve ( 32-bit ) yeni sürüme güncellendi. Daha hızlı ve kararlı sürüm olan, Google Chrome tarayıcı güncellemenizi kontrol ederek bilgisayarınızı güncel tarayıcınızı beklemeden güncelleyin. Bilgisayarlarınızda sorun yaşıyor iseniz temiz bir kurulum yapabilmek için tüm tarayıcıları kapatın. Gerekirse bilgisayarın görev yöneticisini başlatın. İşlemler seçeneğine bakıp Chrome tarayıcının çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Arka planda çalışmıyorsa, eski sürümü kaldırıp yeni kurulum aşamasına da geçebilirsiniz. Chrome tarayıcınızın hangi sürüm ile çalıştığını anlamak için, sağ üst 3 çizgili Chrome özelleştir ve kontrol et icon’una tıklayın ve Google Chrome hakkında seçeneğini açtığınızda hangi sürümde olduğunuzu görebilirsiniz. Güncelleme otomatikman gerçekleşir.
Ayrıca, Google Chrome tarayıcı 64 bit sürüm kullanıyor ve bu sürümü bulamıyorsanız aşağıda verilen linkten başlangıç dosyası ile kurulum aşamalarına geçebilirsiniz. Kurulum dosyasını açtığınızda üst kısımdan indir ismine tıklayarak masa üstüne indirin ve zip’ten çıkararak kuruluma başlatın. Kurulum direk, Google Chrome sunucularından yapılmakta olup güven içinde kullanabilirsiniz.
Google Chrome 64-bit indirme linki : İNDİR
Ayrıca okuyabileceğiniz yazılar ⇒
Chrome Tarayıcıda Hangi Eklentiler Yüklü
Google Chrome Tarayıcı Sürüm Bilgileri

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.