Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Acunetix WP Güvenlik Eklentisi

Wordpress Acunetix WP Security, Güvenlik eklentisi dosya izinleri, veritabanı güvenliği, sürüm gizleme, Wp admin koruması, Wordpress kur...

...
Wordpress Acunetix WP Security, Güvenlik eklentisi dosya izinleri, veritabanı güvenliği, sürüm gizleme, Wp admin koruması, Wordpress kurulum aşamalarında güvenliği sağlayan ücretsiz bir eklentidir. Acunetix WP Security güvenlik eklentisini sitenizde kullanarak wordpress açıklarını düzeltmesini ve öneriler sunmasını sağlamış olursunuz. Bu önerileri incelediğimizde, Şifreler, Dosya izinleri, Veritabanı güvenliği, Sürüm gizleme, Wordpress admin güvenlik ve koruma, Çekirdek kodundan Wp WP Jeneratör META etiketini kaldırma gibi özelleikleri görebiliriz. Wordpress Acunetix WP Security Plugins kurulumundan sonra ayarlar kısmına giriş yaptığınızda sizin için neleri yapabileceklerini görebilirsiniz. Acunetix WP Security ayarlar sayfasındaki Türkçe çeviri görüntüsünden bir kesiti aşağıda görebilirsiniz.
Wordpress Acunetix WP Security eklenti kurulum aşamalarından sonra sol kısımda kendi tanıtım icon’u ve WP Security ismi ile göreceksiniz. Eklentinin en çok hoşuma giden tarafı Canlı Trafik ismine tıkladığınızda sitenizde gezinti yapan okuyucu kitlenizin takibi ve en önemlisi sitenize yapılan saldırının kim tarafından yapıldığının görülmesi, Ip adresi, hangi ülkeden giriş yapıldığı, tarih, saat, gibi bilgilerin görülebilmesidir. Bu kısımdan girişleri zaman zaman kontrol ederek aşırı aynı Ip adresi ile giriş yaparak hack açıkları arayanları banlayıp sitenizde gezinme ve açık aramasını önleyebilirsiniz.
Wordpress güvenlik
Wordpress Acunetix WP Security eklenti ve benzeri yazılardan haberdar olmak için üyelik sitemini kullanarak yazılardan ilk haberi olanlar arasında yerinizi alabilirsiniz. Wordpress Acunetix WP Security Plugins kurmak için gerekli gereksinimler, WordPress sürüm 3.0 ve üstü ve Wordpress 4.2.2 son güncelleme yüklü olmalıdır. Eklenti ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda geri bildirim yapabileceğiniz ve eklentinin WordPress Acunetix WP Güvenlik plug-in 4.0.5 sürümünü buradan giriş yaparak zip olarak masa üstüne indirip Wordpress kumanda paneli eklenti yükleme bölümünden kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.