Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress ReCaptcha Plug Yorumları İşaretlemezseniz Ne Olur

Wordpress site de reCaptcha Plugins, yorum anti-spam eklentisi kullanılıyorsa beğendiğiniz bir yazıya yorum yazdıktan sonra mutlaka reCap...

...
Wordpress site de reCaptcha Plugins, yorum anti-spam eklentisi kullanılıyorsa beğendiğiniz bir yazıya yorum yazdıktan sonra mutlaka reCaptcha simgesine tıklayın. Google’un, güvenlik amaçlı Anti-Spam mücedalesine destek sağlaması amacıyla geliştirilen reCaptcha eklentisi, çok beğendiğiniz bir yazıya yorum yazdıktan sonra reCaptcha simgesine tıklamadan gönder’e tıkladığınızda yazdığınız yorum çöpe gidecektir. reCaptcha Web internet ortamında kötü amaçlı web sitelerini engellemek, Spam’a karşı üst düzey koruma sağlamak için Google tarafından geliştirip web sitelerinin kullanımına ücretsiz sunulan yeni güvenlik sistemidir.

Google tarafından geliştirilen Captcha ve reCaptcha iki versiyondan oluşmaktadır. İlk versiyon olan Captcha harf doğrulaması sistemini kullanırken diğer versiyonu olan reCaptcha tek tıklama ile birkaç saniyede çok daha kolay onay verebilmektedir. 
Google’un reCaptcha resmi sitesinde, Gelişmiş güvenlik, Kullanım kolaylığı, Değer yaratma, slogonları ile ilgili makaleyi ve Google reCaptcha Wordpress eklentisinin kurulum aşamalarını anlatan Google Captcha reCaptcha Wordpress Plugins Nasıl Eklenir yazımı okuyabilirsiniz.

Wordpress sitenizde site yönetimi Admin olsanız da, okuyucularınızın herhangi bir yazınıza yazdığı yorumu cevaplarken sizin de aynı şekilde reCaptcha onay simgesine tıklamanız gerektiğini unutmayın. Onay simgesi herkes için geçerli otomatik çalışan bir sistem güvenliğidir. Okuyucu yorumlarına yazdığınız cevaplarda, olası onay simgesine tıklamayı unutursanız yazmış olduğunuz cevapları tek arayacağınız yer çöp dosyalarının barındırıldığı kısımdır. Ben yorumu cevaplamıştım ne oldu diye telaşa düşmeyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.