Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger’un Yerleşim Görünümündeki Yenilikler

Blogger sessiz sedasız kumanda panelindeki Yerleşim alanında değişiklik yaptı. Yerleşim kumanda panelinde hangi öğenin ne olduğu ilgili ö...

...
Blogger sessiz sedasız kumanda panelindeki Yerleşim alanında değişiklik yaptı. Yerleşim kumanda panelinde hangi öğenin ne olduğu ilgili öğelerin hemen üst kısmında isim olarak artık görülebiliyor. Yapılan bu değişikliğin birçok blogger kullanıcılarına fayda sağlayacağı kesin. Başlık ismini, sidebar, footer gibi bilgileri bilmeyen yeni blogger yayımcı arkadaşlara da büyük kolaylık sağlanmış oldu. Bu arada uzun zamandır Blogger’u unutan geliştiricilere bu tür çalışmaların daha fazla yapılması gerektiğini önemle rica ediyorum. Google ürünleri ayakta kalacaksa bizim gibi kullanıcılar sayesinde olacaktır. Bizler yerinde sayan bir blogger gelişimi değil, Wordpress blog gibi devamlı gelişim sağlayan bir blog alt yapısına sahip olmayı hak ediyoruz. Ve bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz.

Yeni gelişimler için sabırsızlıkla bekliyoruz. Yaklaşık bir aydır şablon kodlarında değişimler yapılıyor. Bunun yansıması olarak Google Plus G+, paylaşım numaratör'ün de bile normal çalışma sağlanamıyor. Bunları görüyor ve sabırla bekliyoruz. Yeni yerleşim paneliniz hayırlı olsun. Bu yenilik hakkında henüz bir bilgi verilmez iken Web tasarımında kullanılan bu terimler ile Web Yönetici Araçlarının da ilişkili olduğunu düşüyorum. İlerleyen zaman içinde bu değişimleri göreceğiz.

1 yorum

  1. Blog arşivi için açılır menü seçeneği eklenmiş. Daha önce 2 tane seçenek vardı.
    Açılır menü yapmak için eklentiye ihtiyaç vardı.
    Eklentiye ihtiyaç olmadan hem de mobile yes seçeneği ile mobilde gösterilebilir.

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.