Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Adsense'den Farklı bir Çalışma ile Gelir Sağlama

Günümüzde, internetten para kazanma seçenekleri arttı. Bu seçenekler arasında en güveniliri ve en çok kazandıranı Google Adsense diyebilir...

...
Adsense
Günümüzde, internetten para kazanma seçenekleri arttı. Bu seçenekler arasında en güveniliri ve en çok kazandıranı Google Adsense diyebiliriz. Türk içerik üretenler için fazla kazandırmasa da, İngilizce çalışan arkadaşlara kat kat paralar ödüyor. İngilizce'mizi zorlamadan Google Adsense den nasıl para kazanabiliriz? 
1. GNews ;
Chrome mağazasını açalım. Arama kısmına GNews yazalım ve Chrome uygulamayı ekleyelim. Bu uygulama 3-4 dakikada düşen haberleri bize yansıtır. Bu haberlerden birini ele alarak sesli slayt oluşturacağız.
www.fromtexttospeech.com adresine gidelim. Tıkladığımız haberin metnini kopyalayalım ve siteye yapıştıralım. Create Audio File yazısına tıkladıktan sonra 1-2 dk bekleyelim. Size sesli parçayı temiz bir şekilde sunacaktır. İndirdikten sonra slayt’ınızı tamamlayın ve YouTube kanalınıza ekleyin. Tebrikler İngilizce içerikten kolaylıkla para kazanıyorsunuz!
2. Google Arama Motoru ile Para kazanın ;
Google Adsense sitenize reklam yayımlama izni vermemiş olabilir. Sitenize arama motoru ekleyerekte para kazanabilirsiniz. Peki nasıl ekleyeceğiz?
1. Blogger >> Yerleşim Sekmesi >> Gadget Ekle >> HTML/JavaScript
2. Google Özel Arama kodunu yapılandırmak için giriş yapın.
3. Solda bulunan yeni arama motoru kısmına tıklayın.
4. "Arama Yapılacak Siteler" kısmına kendi site adresinizi yazın. Dili de Türkçe yaparak oluştura tıklayın.
5. Sol tarafta bulunan arama motorunu düzenle yazısına tıklayın. Bu kısımda arama motorunuzun şeklini rengini ayarlayabilirsiniz. Kurulum kısmına gelelim. "Para kazan" bölümünü açalım. İbreyi açık kısmına çekelim.
6. Para kazanma otomatik olarak kaydedildi. Temel bilgiler başlığına dönelim ve çubuğumuzu aşağı çekerek ayrıntılar bölümünü bulalım. "Kodu al" kısmına tıkladıktan sonra kodumuzu, açmış olduğumuz HTML/JavaScript yerine yapıştıralım.
3. Komik videoları derleyin ;
Yapılan araştırmalara göre youtube da en çok izlenen başlık komik videolar imiş. Peki komik videoları nasıl bulacağız ? www.todaysbigfail.com adresine girelim. Burada seçilerek paylaşılan komik kazaları göreceksiniz. Bunlardan en az 15 tanesini seçerek videonuzu oluşturmaya başlayın. Videonuzu HD olarak oluşturun. Youtube HD olan videoları daha üst sıralara çektiğini söyleyebiliriz. Etiketleri Google Adwords ile oluşturun. Bunun için Güney59 Google Adwords yazısını okuyabilirsiniz.

Yazar Hakkında : Bu yazı merkezihersey.blogspot.com.tr tarafından, Güney59 Paylaşım (G59) okuyucuları için yazılmıştır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.