Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Uygulama Başlatıcı Application Launcher for Drive Nedir?

G oogle Chrome tarayıcı uzantısı olarak bilinen Uygulama Başlatıcısı “Application Launcher for Drive” tarayıcınıza eklediğiniz uzantılar...

...
Google Chrome tarayıcı uzantısı olarak bilinen Uygulama Başlatıcısı “Application Launcher for Drive” tarayıcınıza eklediğiniz uzantıların listesini yana açılır başlatıcı hover olarak gösteren Google’un tarayıcı uzantılarından biridir. Chrome tarayıcı sağ üst kısım da bulunan yatay çizgili simgeye tıklayıp, Diğer araçlar, Uzantılar ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Google Drive’ınız da açmış olduğunuz bir doküman, resim vs. gibi araçların üstüne maus’u getirip sağ klik yaptığınızda kullanmış olduğunuz uzantıları size göstererek seçiminize bağlı olarak seçenek sunar. 
Konuyu daha netleştirmek için örneğin, Drive’e eklediğiniz bir resmi biçimlemek için daha önceden Google Web Magazasında uzantı olarak eklediğiniz ( PicMonkey) veya bilgisayarınızda kullandığınız Paint resim editörü gibi araçları kullanmanızı sağlayan yardımcı bir araçtır. Google Chrome Uzantılar aracını yaklaşık 10 milyondan fazla insan kullanmaktadır.

Application Launcher for Drive (by Google) 3.2, Uygulama başlatıcı anlamına gelen uzantının mevcut sürümü Google’un geliştiricileri tarafından hazırlanmış Hizmet şartları ve Gizlilik Politikaları ile korunmaktadır. ( https://www.google.com/intl/en/policies/ )

Google Chrome tarayıcınız için bu uygulamayı kullanmadı iseniz Google Web Mağazasında bulunan uzantıyı buradan giriş yaparak tarayıcınıza ekleyebilirsiniz. Application Launcher for Drive (by Google) Uygulma başlatıcı ile ilgili video’u izleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.