Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Internet Download Manager Try v6.23-Ücretsiz Türkçe İndir

Internet Download Manager v6.23, Internet Explorer 11, Mozilla Firefox, Google Chrome, farklı tarayıcılar ve Windows 10 ile uyumlu gelişt...

...
Internet Download Manager v6.23, Internet Explorer 11, Mozilla Firefox, Google Chrome, farklı tarayıcılar ve Windows 10 ile uyumlu geliştirilmiş Try ücretsiz sürümü. Internet Download Manager programı video, filim, program indirme yazılımı olup, Google’un Chrome tarayıcı için önerdiği yazılımlar arasında yer almaktadır. Internet Download Manager (IDM) programının 5 kat hızlı indirme özelliğini bilmeyen yok gibidir. internet bağlantı sorunları yaşasanız dahi indirmekte olduğunuz program, video vs. internet bağlantınız düzeldiğinde indirme işlemine kaldığı yerden devam ederek görevi tamamlar.

Birçok farklı indirme seçeneklerini deneyerek telif hakkı içeren programı indirerek kullanmak yerine, Internet Download Manager programını kendi sitesinden Try olarak indirip kullanabilirsiniz.

Internet Download Manager programını indirip bilgisayarınıza kurabilmek için buradan giriş yapın ve Try Internet Download Manager’i bilgisayarınıza indirip kullanın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.