Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google’un kurduğu yeni Otomobil Şirketi

Google kamuya açık yerlerde insansız araçları ile test sürüşlerine devam ediyor.İlerde olabilecek kazalardan dolayı otomobil şirketleri il...

...
Google kamuya açık yerlerde insansız araçları ile test sürüşlerine devam ediyor.İlerde olabilecek kazalardan dolayı otomobil şirketleri ile hukuki bir sorun yaşamaması için Google Auto şirketini kurdu. Google geleceğin akıllı arabaları olarak tanınacak olan insansız araçlar üzerinde uzun süredir test çalışmalarını Google’un merkez binası olarak bilinen çatısında kurulu olan test pistinde sürdürmekte. Muhtelif otomotiv firmaları ile insansız araç test sürüşlerine devam eden Google olası kazalara karşı yasalar karşısında sorumlu düşmemek için kendi geliştirdiği Google Auto Car ile devam etme kararını almış bulunuyor.

Google’ın insansız araçlarına benzer araçlar, 300 kW elektrik motoru ile çalışırken, Google’un test aşamasındaki aracı şu anda 20, 30 kW’lık elektrik motoru ile çalışmalarına emin adımlar ile devam ediyor. Google’ın insansız araçlarındaki en önemli kriter Güvenlik ve özellikle yaşlılar ve çocuklar için geliştirilmiş. Google Auto Car insansız araçların prototif çalışmaları bittiğinde gelecek neler gösterecek hep beraber izleyeceğiz.


Google’ın insansız araçları ile ilgili test sürüşlerini hep beraber izleyelim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.