Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adobe Acrobat Reader Yeni DC ve PDF Okuyucusu

Adobe’nin yeni ürünlerinden DC, “ Adobe Document Cloud ” ve Adobe Acrobat Reader PDF Okuyucu yazılımını ücretsiz olarak kullanarak PDF ve...

...
Adobe Acrobat
Adobe’nin yeni ürünlerinden DC, “Adobe Document Cloud” ve Adobe Acrobat Reader PDF Okuyucu yazılımını ücretsiz olarak kullanarak PDF ve DC formatındaki dokümanlarınızı okuyabileceksiniz. Yepyeni bir Reader ile tüm önemli belgelerinizi okumanın keyfini çıkarın. Diğer PDF yazılımlarından çok daha güçlü olan Adobe Acrobat Reader ile DC, PDF dokümanlarınızı görüntüleme, yazdırma ve PDF'lere not eklemek için kullanabileceğiniz bir programdır. Adobe, Document Cloud bağlantılı olması nedeniyle bilgisayar ve mobil aygıtlarda PDF dokümanları ile çalışmanızı kolaylaştırmaktadır.

PDF belgelerinizi görüntüleyip isterseniz açıklamalarınızı ekleyin. Eksiksiz yorumlama araçları ile belgelere kolaylıkla açıklama ekleyebilirsiniz.

Dokümanlarınızı bir kez açıp, istediğiniz yerden okuyun. Mobile Link ile en son görüntülenen dosyaları, hangi cihazda açsanız da tüm bilgisayar, tarayıcı ve mobil aygıtlardan kolayca erişme imkanına sahipsiniz.

PDF formatındaki dokümanlarınızı, Word dosyalarına dönüştürün. Diğer Adobe Document Cloud hizmetlerine bir tuşu tıklatarak ulaşabilirsiniz. Reader'ın içinden abone olarak PDF dosyaları oluşturmak ve Word ya da Excel olarak dışa aktarmak için ek özellikleri etkinleştirebilirsiniz. 

PDF formlarını doldurun, imzalayın ve gönderin. Basılı formlara veda edin. Bunun yerine yanıtlarınızı PDF formuna yazın. E-imzanızı ekleyin. Formu elektronik olarak gönderin. Kendi kayıtlarınız için bir kopyasını kaydedin. Yazılım sürümlerini ve standartlara uyumluluğu yönetin. Güncellemeleri Adobe ve Microsoft araçlarını kullanarak yönetin ve dağıtın. Ücretsiz Acrobat SDK'yı kullanarak Reader fonksiyonlarını genişletin.

Basit menüleri ile tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Adobe Reader bir PDF dosyası açtığınızda ve bu dosyayı incelerken ihtiyacınız olabilecek tüm araçları içeren güçlü bir yardımcı araçtır.

Adobe Reader ücretsiz kurulumu hakkında bilgiler :

Okuyucular kategorisinde yer alan Adobe Reader’ı indirerek kullanmak için öncelikle kayıtlı bir kullanıcı olmanız tavsiye ederim.

1. Adobe Reader ücretsiz kurulum için bağlantı linkinden giriş yapın.

2. Giriş yaptığınız sayfada Ücretsiz indirin butonuna tıklayarak yazılımı bilgisayarınıza indirin.

Sağ üstte giriş sekmesine tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Kayıt sırasında açılan pencereden size sözleşmeyi onaylamanız istenecektir. Adobe Reader ücretsiz kullanacağımızdan dolayı onay veriyoruz. Ticari kullanımlar için ücretli versiyonlar mevcuttur. Kişisel kullanımlar için ücretsiz bir kurulumdur.
3. Giriş yaptığınızda sağ sidebarda yüklemeler sekmesinde Adobe Reader’a tıklayın.

4. Açılan pencere kurulum aşamasıdır. Burada dikkat edeceğiniz birkaç nokta mevcuttur.

→ Sistem İngilizcedir. Hemen alt kısmında şu yazıyı okuyun ;

Farklı bir dile veya işletim sistemine mi sahipsiniz?

Linke tıklayarak dil seçimini seçebilirsiniz (Türkçe) ve diğer diller. Bir alt yazıda “Ücretsiz! McAfee Security Scan Plus bilgisayarınızı güvenlik durumunu kontrol edin” ifadesini göreceksiniz. Sponsor bir yazılım olduğundan bu bir öneridir. Ücretsiz yazdığına bakmayın kurulumdan bir müddet sonra ücretli satın al diye uyarı verecektir.

McAfee Security yazısının yanındaki kutudaki onayı kaldırın. Dil seçimden sonra devam edeceğiz.

5. Dil seçimine tıklıyoruz. İşletim, Dil ve Sürüm seçimini yaparak aşağıda indir butonuna tıklıyarak proğramı indiriyoruz.

Yenilikler neler?

Mobil Bağlantı : Son kullandığınız dosyalara işinizden, evinizden ya da hareket halindeyken erişin. Mobil Bağlantı ile PDF'leri anında diğer bilgisayarlarda veya aygıtlarda açabilirsiniz. Dosyaları e-postayla göndermeniz veya kopyalamanız gerekmez.
Yeni ve modern arabirim :
Acrobat Reader yeni ve modern bir görünüme sahip. PDF dosyalarınıza yapışkan notlar eklemek, metni vurgulamak, çizgiler, şekiller ve damgalar kullanmak için yararlanabileceğiniz eksiksiz bir yorum oluşturma araç setine de barındırmaktadır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.