Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Yeni Inbox Ürün Kullanım Bilgileri

Google Gmail hesabını sahip kullanıcıların dikkatlerini dağıtmadan önemli işlerine odaklanabileceği, Gmail ekibi tarafından geliştirilmiş ...

...
Google Gmail hesabını sahip kullanıcıların dikkatlerini dağıtmadan önemli işlerine odaklanabileceği, Gmail ekibi tarafından geliştirilmiş kolayca kullanabileceğiniz yeni arayüz görünümlü Inbox by Gmail ürün tanıtımı ile makalemize devam ediyoruz. Google Inbox Yeni Gelen Kutunuz ile Tanışın başlıklı makalem ile yeni yayın hayatına başlayan Inbox by Gmail ürünü hakkında videolu kısa bir tanıtım yapmıştım. Inbox, Gmail hesabınızdaki tüm iletilerin senkronize edilerek birebir tutulduğu Google’un yeni ürünü Inbox sitesinde barındırılır. Gmail adresi olan herkes Inbox by Gmail'i kullanabilir. Gmail hesabınızı veya Inbox hesabınızı aynı anda kullanabilir istediğiniz zaman Gmail'e geri dönebilirsiniz.

Inbox by Gmail ürünü bilgisayarınızda kullanılır mı?

E-postalarınızı kontrol ettiğiniz her mekandan Gmail’in yeni ürünü Inbox ile devam edebilirsiniz. Tarayıcınızda inbox.google.com sitesine ulaşmak için giriş yapın.

Inbox ve Gmail’i aynı kullanma :

Tüm e-postalarınızı Gmail de kullanmaya devam edersiniz. Daha iyi bir deneyim ve performans sağlamak için yeni Inbox ürününü de kullanabilirsiniz.

Inbox ürününde Hatırlatıcı, İnbox’a davet etme, Oluştur buton kullanımı :

İnbox ana sayfa sağ alt kısımda mausu gezdirdiğinizde en alttan üç adet düğme göreceksiniz.
Bu düğmeler Hatırlatıcı, İnbox’a davet etme, Oluştur ve en sık görüşülen kişi isim ilk harfi ve profilinde resim varsa resimleri görülür.
Mavi renk Hatırlatıcı, Turuncu renk, İnbox’a davet etme, Kırmızı renk Oluştur butonlarıdır.
Inbox buton renkleri :

Hatırlatıcı ekleme :
Hatırlatıcı buton ismine tıklayın, üst kısımda açılan pencereye hatırlatılmasını istediğiniz iletiyi yazın. Sağ kısımda saat tarih gün bilgilerinizi girin ve kaydedin.

İnbox hatırlatıcı pencere görünümü
Sol menüde hatırlatıcıya tıklayıp açtığınızda pencere sağ alanda saat değiştirme, gelen kutusuna sabitleme, tamamlanmış olarak işaretleme ve daha önceden oluşturduğunuz bir etiketiniz varsa etiketinize taşıyabilirsiniz.
İnbox’a davet etme :
İnbox davetiye şu anda 3 kişiye gönderilme olanağı tanıyor. İlerde bu sayı artabilir. İnbox kullanmasını istediğiniz arkadaşınızın e-mail bilgilerini pencereye yazıp gönderebilirsiniz.
İnbox e-mail davetiye gönderme penceresi
Oluştur butonu :
Kırmızı renkli oluştur butonuna tıkladığınızda istediğiniz yere mail gönderebileceğiniz pencere açılıyor. Alıcı, Gönderen, Konu, bölümleri doldurulup alt kısımdan yazılar biçimlendikten sonra Gönder butonu ile e-mailinizi gönderebiliyorsunuz.
İnbox Ayarlar :
Üst kısımdan menüyü açıp alt kısma doğru dikey çubuğu kaydırın ve dişli simgesi ayarlara tıklayın. Açılan pencerede İnbox’ın önceden oluşturduğu hazır menüleri göreceksiniz. Size gelen tüm mailler belirli kategorilere ayrılarak bu seçeneklerde toplanırlar. Seçenekleri açıp kapatabilirsiniz.


Telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınız için Inbox'a sahip olma :

Inbox'ı kullanmaya başlamak için ilk yapmanız gereken Inbox uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirmektir:
Mobil uygulamalardan birini indirin:

Android telefonlar ve tabletler için Inbox uygulaması

iPhone ve iPad için Inbox uygulaması

Mobil uygulamada oturum açın. Mobil uygulamada oturum açtıktan sonra Inbox'ı bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz.

Desteklenen cihazlar ve tarayıcılar

Inbox şu anda Android telefonlar ve tabletler (4.1 ve sonraki sürümleri), iPhone ve iPad (iOS 7 ve sonraki sürümleri), bir bilgisayardaki Chrome, Firefox veya Safari web tarayıcıları ve Android Wear saatleri için kullanılabilir durumdadır.Yeni Inbox ürününü en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı hızla öğrenmek için bu video izleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.