Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Paint.Net 4.0.8 Resim Editörü Ücretsiz İndir

Paint .Net ücretsiz ( Free ) Resim editörü 4.0.8 güncellendi. Paint.Net Site başlığı, Arka plan resmi, Banner , Logo , düzenleme resim edi...

...
Paint.Net ücretsiz (Free) Resim editörü 4.0.8 güncellendi. Paint.Net Site başlığı, Arka plan resmi, Banner, Logo, düzenleme resim editörüdür. Web sitenizdeki resimlerinize, efekt, yeniden boyutlandırma, transparan görünümleri tanımlayabileceğiniz bir yazılımdır. Paint.NET, Bilgisayar işletim sisteminde kullandığınız Windows Paint programının daha fazla geliştirilmiş ücretsiz resim düzenleme yazılımıdır.

Paint.NET programının arayüz dili İngilizcedir. Ancak Paint.NET proğramını kurduktan sonra aşağıda verdiğim diğer yazılımı çalıştırdığınızda Türkçe olarak kullanabileceksiniz.

NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.6 yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Paint.NET Bilgisayarınızda daha önceden kurulu ise, Paint.Net 4.0.8 yeni sürüme güncellemek için hemen açın. Güncelleme olduğu iletisini göreceksiniz. Install Now ismine tıklayarak kuruluma başlayabilirsiniz. Paint.NET 4.0.8 Resim Editör yazılımında neler değişti, yenilendi merak edenler için bağlantı linki.
Install Now tıklayıp kuruluma başlayın
Lisans: Ücretsiz
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1/Win10

Üretici: Paint.NET

Paint.NET ücretsiz resim editör proğramı için yardıma ihtiyaç duyarsanız yukarıdaki üretici linkini tarayıcınızda açıp. Yardım bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Kurulum uygulaması :

1. Paint.NET programını önce indirip kurun.

Paint.NET İndir , Alternatif Kurulum Paint.NET

2. Programı Türkçe çeviri yapmak için indirin.

Paint.NET Türkçe çeviri İndir

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.