Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Blog Yayınlarını Belirlenen Tarihe Taşıma

Blogger blogunuz ile yazmış olduğunuz eski tarihli öne çıkan beğendiğiniz yazılar güncel tarih ile yeniden nasıl yayınlanır. Çok sevdiğini...

...
Blogger blogunuz ile yazmış olduğunuz eski tarihli öne çıkan beğendiğiniz yazılar güncel tarih ile yeniden nasıl yayınlanır. Çok sevdiğiniz blog yazılarınız arasında güncelliğini kaybetmemiş eski tarihli yayınlarınız olabilir. Eski tarih aralığında yayınlanmış olan bu yazılarınızı günün koşullarına göre öne çıkarıp o gün ki tarih aralığında yayımlayarak okuyucu kitlenizi bilgilendirip yazılarınızın daha fazla ilgi duyulmasını sağlayabilirsiniz. Ancak eski tarihli yazılarınızı yeni tarih ile yayımlamaya çalıştığınızda Google+ Yorumları kullanıyorsanız G+1 beğenilerin silinebileceğini hatırlatmak isterim. Yazınız, okunması gereken yüksek değerler taşımakta ve eski yazılarınız arasında koybolduğunu düşünüyorsanız, G+1 beğenilerin silinmesine aldırmadan yazınızı yeni tarih ile tekrar yayımlamanızı tavsiye ederim. Yüksek değer taşıyan yazılar, bazen eski yazılar arasında sıkışıp kalırlar. Bu durum çok değerli kitapların kütüphanelerin arşivinde tozlanmış, unutulmuş olması gibidir. Eski tarihli önem derecesi yüksek yazılarınızı yeni tarih ile nasıl yayımlayacaksınız aşağıda inceleyelim.

Eski tarihli yazıların yeni güncel tarih ile yayımlanması :

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.

2. Kayıtlar ismine tıklayın. Sağ üst kenarda (25) adet olarak görülen yazı göstergesindeki açılır pencereyi açın ve 100 rakamına tıklayın. Şu anda blogunuzdaki yazı sayısına göre 100 adet yazınız aşağıya doğru görülecektir.
Blogunuzdaki kayıtlı yazı sayacı görünümü

3. Açılmış olan yazılarınız arasından seçiminiz yaparak yayınınızın altındaki Düzenle ismine tıklayın. Yazı editörü açılacaktır.

4. Yazı editörünün sağında bulunan, Yayınlanma tarihi ismine tıklayın. 5. Mevcut güncel yayın tarihini pencereden seçin. Seçim sonrası üst tarih kısmındaki tarihini ve saati bilgisayarınızın tarihi ile alttan kontrol edin. Tarih ve saat aynı ise alt kısımda Tamamlandı butonuna tıklayın. Tarih ve saat aralığı düzgün değilse zaman birimini düzenleyin. Saati düzenlemek için rakamların yazılı olduğu kutucuğa tıklayarak elle o anki saati yazın ve işlemi tamamlayın.
Yazıyı yeniden yayımlama tarih zaman penceresi

Yazınız üzerindeki tarih ve zaman aralık işlemlerinizi bitirdiğinizde Güncelle butonuna tıklayarak yeni tarihli yazınızı yayımlayın.

İlgili makale : İsterseniz yazılarınızı 3 gün önce programlayıp otomatik siz yokken yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Blog İçerik Proğramı Nasıl Yapılır

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.