Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

AddThis Sosyal Paylaşım Eklentilerini Tek Kod ile Kullanma

AddThis Sosyal Paylaşım sitesinden ekleyeceğiniz bir kod ile ücretsiz dağıtımı yapılan tüm Sosyal Medya paylaşım araçlarını blogunuzda ...

...

AddThis Sosyal Paylaşım sitesinden ekleyeceğiniz bir kod ile ücretsiz dağıtımı yapılan tüm Sosyal Medya paylaşım araçlarını blogunuzda kullanabilirsiniz. Sosyal Medya paylaşım araçları denilince ilk akla gelen sitelerden biride AddThis dir. AddThis Sosyal paylaşım sitesine üye kaydı yapmadı iseniz hemen ücretsiz üyelik işlemlerini başlatarak bir çok aracı ücretsiz kullanabileceksiniz.

Sosyal paylaşım araçları nelerden ibaret diye merak edebilirsiniz. Bunlar, Sosyal medya kategorisin de yer alan, Paylaşım araçları, İzleme araçları ve Önerilen içerik kategorisi altında toplanmış servis hizmetlerinden oluşmaktadır.

Dilediğiniz zaman herhangi bir eklentiyi siteye giriş yaparak kapatabilirsiniz. Guney59 Paylaşım blog’umun temasında kullandığım (Görüntü paylaşım aracı, Üst bilgi sosyal paylaşım aracı, Sidebar da Önerilen içerik, Mobil içerik, Önerilen içerikler alt bilgi, vs.) bu araçları canlı olarak inceleyin. 


AddThis Paylaşım Araçları Yapılandırma Sayfası

AddThis Sosyal Medya Paylaşım Eklenti kurulumu :

1. AddThis sitesine giriş yapın. Üye değilseniz önce Üyelik bilgilerinizi girerek üye olun.

2. Eklentiyi kurmak için buradan giriş yapın.

3. Sol üst köşedeki profilinizden farklı bloglarınız varsa hangi blog ile giriş yapacağınızı seçin.

4. Sağ tarafta bulunan Kurmak (Setup) ismine tıklayın.

5. Açılan pencerede hangi Pozisyonun, görülmesini istediğiniz Grafik şekli seçin. Hizmetler kısmında varsayılan veya kendi sosyal paylaşım yapılandırmanızı tamamlayın.

6. Özelleştirme bittiğinde üst menüden Kodu al ismine tıklayın.


AddThis Kod Alma Ekranı

7. İlk penceredeki kodu kopyalayın ve şablon kodlarınızda bulunan, </ body> etiketini CTRL+F klavye kısa yol tuşu ile bulup, üst kısmına aldığınız kodları yapıştırın. Blogu kaydedin. Bitirdiniz, şimdi yaptığınız uygulamayı kontrol edin.

Tüm ücretsiz araçlar için kod eklemeniz gerekmiyor :

1. Almış olduğunuz, Kodu bir kez blogunuza ekledikten sonra tekrar tekrar her uygulama için kod eklemeniz gerekmiyor.

2. Kullanmak istediğiniz uygulama üzerinde bulunan Kurmak (Setup) butonuna tıklayın ve seçiminizi yapılandırdıktan sonra güncellemeniz yeterli olacaktır.

3. Güncelleme sonucunda hangi aracı seçerseniz seçin eklenti birkaç saniyede çalışmaya başlayacaktır. Yukarıda verilen resimde hangi araçları seçebileceğiniz çerçeve içinde belirtilmiştir.

İlgili makale hakkında anlaşılmayan yerler için yorum yazarak bilgi alabilir, yazıyı beğendi iseniz payalaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.