Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Batman v Superman Adaletin Şafağı 2016 Fragman

Batman v Superman Adaletin Şafağı 2016 ABD yapımı  fantastik filmi, tüm serilerini sevdiğim Batman ve Superman filmi vizyona girerek, ...

...

Batman v Superman Adaletin Şafağı 2016 ABD yapımı fantastik filmi, tüm serilerini sevdiğim Batman ve Superman filmi vizyona girerek, Türkçe dublaj alt yazı olarak sinemalar da gösterime başladı. Umarım kısa zamanda Türkçe Dublaj olarak indirip seyrederiz.

Aşağıda filmin fragmanını izleyebilirsiniz. Ne yapırsınız şimdilik fragman ile idare ediyoruz. Film açıklamaları hakkında bilgiler ise şu şekilde.

Türü: Aksiyon, Macera, Fantastik

Orijinal Adı: Batman v Superman: Dawn of Justice

IMDb Puanı: 8.1 (Çok ilginç! Henüz filim yeni vizyona girdi IMDB puanı çok yüksek.)

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jesse Eisenberg

Ülke: ABD


Batman v Superman : Adaletin Şafağı Türkçe Altyazılı Fragman (2016)
Kaynak :
Copyright © KinoChekc
Copyright © Warner Bros.
All rights reserved.

Konu:

Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihtiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz bir şekilde hareket eden süper kahramanın eylemlerinden duyulan endişe, Gotham Şehri'nin sahip olduğu, zorlu ve güçlü, ama yasa dışı, gönüllü koruma görevlisini Metropol'ün modern zamanlardaki en saygı değer kurtarıcısı yapmıştır.

Böylece, Batman ve Superman'in arasındaki savaşla yeni bir tehdit yükselir; insanlık şimdiye kadar görülmemiş büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Yaklaşık 8 yıldır her akşam dinlenmek için kaliteli bir filim izlerim. Umarım Türkçe Dublaj filmi kısa zamanda sitelerde gösterime sunulur. 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.