Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Web Designer Ücretsiz İndir

Google Web Designer , telefon, tablet, masaüstü bilgisayarı gibi her hangi bir cihazda çalışabilecek çekici, interaktif, HTML5 temelli tas...

...

Google Web Designer, telefon, tablet, masaüstü bilgisayarı gibi her hangi bir cihazda çalışabilecek çekici, interaktif, HTML5 temelli tasarımlar ya da haraketli grafikler oluşturmanızı sağlayan Türkçe arayüze sahip ücretsiz bir tasarım programıdır. Google Web Designer HTML5 ve CSS3 kodlamalarını hallederken siz tasarımınıza yoğunlaşırsınız. Program tarafından oluşturulan tüm kodlar düzenlenebilir. Tasarımlarınız kodlar tarafından kısıtlanmayacağı gibi genişletilebilir de.
  • Hızlı ve Gelişmiş iki animasyon modu
  • CSS3 ile 3 boyutlu içerik oluşturabilme ya da dsüzenleyebilme
  • Tasarım Görünümü ve Kod Görünümü sekmeleriyle değişiklikleri her iki yönde de aynı anda izleyebilme
  • Diğer illüstrasyon yazılımlarından dosya içe aktarabildiğiniz gibi kendi illüstrasyonunuzu da illüstrasyon araçlarıyla oluşturabilme
  • Kod bilgisi gerekmeden çalışmayı her hangi bir platformda kolayca yayınlama

Görseller ve animasyonlar yaratmak hiç bir zaman ücretsiz Google Web Designer’la olduğu kadar kolay olmamıştı. Google Web Designer aracı çoğunlukla profesyonel işleri için reklam kampanyaları veya web sayfaları tasarlamak zorunda olan profesyonelleri hedefler. 

Büyüleyici çekicilikteki görsel içerikleri yaratmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Üstelik şimdi bunların hepsi ücretsiz Google Web Designer Tool ile mümkün. Eğer profesyonel bir tasarımcıysanız, her cihaza uyumlu bu aracı, çekici HTML5tasarımları yaratmak amacıyla kullanabilirsiniz. Çekici içerik yaratmak amaçlı birçok araç, içeriklerini her cihazda çalıştırma özelliğine sahip değildir, ancak bu araç ile bütün içerikleriniz uyumlu cihazların birçoğunda çalışacaktır. 

Bu aracın profesyonel tasarımcılar arasına çok popüler olmasının nedeni, yarattığınız çalışma ne olursa olsun, bütün cihazlara uyumlu olması, masaüstü veya dizüstü bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefon farketmez bütün ekranlardan erişilebilir olmasıdır.
Araç HTML5 ve CSS3 kısımları ile ilgileniyor, böylece tamamen tüm platformlara odaklanabiliyor ve şaşırtıcı görsel içerikler yaratabiliyorsunuz. Projeniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak isterseniz hiç merak etmeyin, çalışmanızın arkasındaki kaynak kodunu düzenleyebilir ve fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.
Sadece performansınızı arttırdığı için değil, aynı zamanda çalışmanızın ardındaki kodu düşünmeden çalışmanıza odaklanmanız için Web Designer Tool profesyonel bir tasarımcı için olmazsa olmaz bir araçtır.

Google Web Designer Ücretsiz yazılımı, yine Google sitesinden İndirip kullanabilirsiniz. Yazılımın diğer özellikleri hakkında bilgi almak için takipte kalın.

Google Web Designer İNDİR
Kaynak : adnanguney.com

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.