Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Ücretsiz Sitene Instagram Eklentisi Ekle

Wix ücretsiz sitenize Instagram Sosyal paylaşım eklentisi nasıl eklenir? Önemli anlarınızı gerçek zamanlı paylaşmanın hızlı ve eğlencel...

...

Wix ücretsiz sitenize Instagram Sosyal paylaşım eklentisi nasıl eklenir? Önemli anlarınızı gerçek zamanlı paylaşmanın hızlı ve eğlenceli bir yolu Instagram eklentisi eklemektir. Sosyal yaşantınızda beğendiğiniz resimleri Instagram Sosyal paylaşım eklentisini kullanarak hızlı bir şekilde Wix Web ücretsiz sitenize göndererek, takipçi ve okuyucularınızın ilgisini çekip, daha çok ziyaretçi çekebilirsiniz. Sitenize Instagram Eklentisini ekleyerek, güzel resim ve videolarınızı sergileyin.

Instagram eklentisini bir tıklama ile ekleyin, Wix Web sitenizde kullanmak için 4 farklı tasarımdan birini seçin, Fotoğraf ve  Videolarınızı istediğiniz zaman istediğiniz konumdan yükleyin, Instagram fotoğraf ve video paylaşımlarınıza #Hashtag ekleyin, Instagram renklerini sitenizin stiline uyacak şekilde kişiselleştirin.

Web sitenize Instagram ve benzere yazılımları eklemek için, Instagram Besleme App kullanabilir veya En Popüler Wix App Market eklentileri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.


Instagram Besleme App eklentisi

Boomerang ile Kendi Gif'lerini oluşturma :

Instagram, için gif oluşturmak isterseniz Boomerang, gif yaratıcılarının sitesinden yararlanabilirsiniz.

Boomerang Web Site Videosu

Instagram eklentisi ile Mini Kolaj Yapma :

Instagram eklentisi ekledikten sonra dilerseniz farklı görünümleri Instagram da düzenlemek için bağlantıdan giriş yaparak bilgi edinin.

Wix için Instagram Girişi :

1. Instagram kullanmak için öncelikle üye değilseniz Instagram üyelik işlemini başlatın.
2. Üyelik işlemini Facebook üzerinden yapabileceğiniz gibi, cep mobil numaranızı girerek te gerçekleştirebilirsiniz.
3. Instagram uygulamasını ayrıca giriş yaptığınızda hemen yükleyebilirsiniz.

Wix Sitenize Istagram Eklentisini Ekleme : 

1. Wix sitesine giriş yapın. Wix ücretsiz siteniz yoksa ve hemen kurmak istiyorsanız Wix kategorisindeki yazıları okuyarak Ücretsiz Wix Sitenizi Kurmaya Başlayın.
2. Wix sitenize giriş yaptı iseniz, Sitenizi seçip açın. Istagram eklentisini ekleyeceğiniz alanı kaydırın.
3. Sol dikey çubuktaki market simgesine tıklayın. (Wix App Market)
4. Kategorilere tıklayın ve açılan pencerede Sosyal (Social) ismine tıklayarak açın.



Wix App Market eklenti seçimi

5. Açılan eklenti seçeneklerinden, Istagram resmini bulun, Sitene Ekle ismine tıklayarak Wix sitenize widget olarak  ekleyin.

Wix Instagram besleme Widgeti

6. Wix Instagram besleme widgetini görülmesini istediğiniz konuma sürükleyin. Mavi çerçeve içine alınan resim kenar noktaları ile Istagram Widget ebatlarını değiştirerek konumlandırın.


Wix Instagram besleme Widgetinin açılmış görünümü

7. Widget üzerinde yazan ayarları açın. Alt kısımda 3 adet görünüm ve tema yapılandırma seçeneklerine tek tek tıklayarak istediğiniz görünümü elde edene kadar devam edin. Seçiminize bağlı olarak yan tarafta görünümlerin değiştiğini göreceksiniz.
8. Tüm işlemleriniz bittiğinde Wix sitenizin en üst kısmından önizleme yapın ve değişlikler hoşunuza gitti ise işlemi kaydedin.

Wix Site hakkında yazılanları veya farklı Makaleleri takip edebilmek için Abone olun veya izleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.