Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook Sayfanızı gözden geçirmeniz gereken bilgi mesajı nedir?

Web siteniz için,  Facebook sayfası  kullanıyorsanız, e-posta mesajınıza “Sayfanızda gözden geçirmeniz gereken bilgiler var. Görünüşe gör...

...
Web siteniz için, Facebook sayfası kullanıyorsanız, e-posta mesajınıza “Sayfanızda gözden geçirmeniz gereken bilgiler var. Görünüşe göre Web Tasarım'daki bilgiler yanlış veya güncel değil” mesajını alabilirsiniz. E-posta yolu ile mail adresinizi gelen bu mesaj “Sayfanızda gözden geçirmeniz gereken bilgiler var” ne anlama geliyor? Facebook sosyal paylaşım sitesi tarafından gönderilen ve sayfanızın ismi bulunan mesaj aşığı da belirtilmiştir. Size de gelen mesaj büyük ihtimalle sayfa ismi ve diğer açıklamalar aynı olacaktır.

Facebook tarafından gönderilen tam mesaj metni :

Sayfanızda gözden geçirmeniz gereken bilgiler var
Görünüşe göre Web Tasarım'daki bilgiler yanlış veya güncel değil.
Lütfen aşağıdaki bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol et.
Senden 19 Haziran tarihine kadar cevap alamazsak, söz konusu bilgiler otomatik olarak güncellenecek.
Önerilen çalışma saatleri:
Çalışma Saatleri Bilgisi Yok

Facebook tarafından gönderilen mesaj metin resmi : 

Burada insanın aklına şu soru geliyor! Neyi kabul edeceğim veya reddedeceğim. Bende ister istemez bu saçma mesajının ne olduğu anlamak için “Kabul” butonu ile devam ettim. Bakalım bu anlamsız mesajın sonucu nedir diye.
Burada insanın aklına şu soru geliyor! Neyi kabul edeceğim veya reddedeceğim. Bende ister istemez bu saçma mesajının ne olduğu anlamak için “Kabul” butonu ile devam ettim. Bakalım bu anlamsız mesajın sonucu nedir diye.
O kadar anlamsız bir sonuç çıktı ki, sanki Facebook da çalışan bir personelim gibi alınan cevap “Çalışma saatleri güncellendi” şeklindeydi. Yine bir açıklama yok sonuç yok. Günümüzde artık, tüketiciyi veya okuyucuyu bilgilendiren açıklama yasası vardır. Herhalde Facebook bu işi o kadar aceleye getirmiş ki, bu yasayı unutarak tek taraflı sözleşme yapar gibi veya sen yapmazsan ben zaten şu tarihte yapacağım der gibi bir dayatma uygulamıştır.
Bilgi İstekleri, neydi ne işe yarıyordu hiçbir açıklama olmadığından ve çokta önemli olmadığından yukarıda anlatılan şekilde bir ileti aldığınzda rahatlıkla “Kabul” edip işinize devam edebilirsiniz. Böyle saçma iletileri günümüz teknolojisinde herhalde almaya devam edeceğiz. İşte Google Plus’u sevmemin en büyük nedenlerinden biride bilgi, güvenlik ve okuyucuyu aydınlatma seçeneklerine Google’un çok büyük önem vermesidir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.