Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook Yorum Penceresine Fotoğraf ve Video Ekleme

Facebook sosyal paylaşım site kullanıcıları, göndermiş oldukları mesajların altında bulunan yorum penceresine artık fotoğraf veya video ...

...
Facebook sosyal paylaşım site kullanıcıları, göndermiş oldukları mesajların altında bulunan yorum penceresine artık fotoğraf veya video ekleyebilecek. Facebook yorum penceresine video ekleme özelliği kararı, Facebook’un düzenlediği 50. yıl Hackathon kutlaması sırasında alınmıştı. Facebook Hackaton’lara katılan Bob Baldwin, aynı zamanda Facebook yorum penceresine sticker ve fotoğraf ekleme özelliklerinin getirilmesi konusunda söz sahibi bir yönetici.

Facebook yorum penceresine video ekleme ile ilgili bilgileri aşağıda takip ederek içeriklerinize video ekleyebilirsiniz. 

İçeriğinizi Facebook ta paylaştığınızda fotoğraf ve video ekleme icon'u görülmüyorsa beğen düğmesine tıklayarak profiliniz ile ilişkilendirme sağladıktan sonra fotoğraf icon'unu aktif duruma getirebilirsiniz. Facebook, “Fatoğraf ve bir video ekle” resmini aşağıda inceleyin

Facebook içerik paylaşımı sonrasında açılan yorum penceresindeki fotoğraf icon'una tıklayın. İster bir resim isterseniz bir video’u bilgisayarınızdan yükleyerek içerik yorumlarına farklılığı yaşatın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.