Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Pokemon Go Nihayet Çıktı

Uzun süredir merakla beklenen Pokemon Go İos ve Android cihazları için ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. Bildiğiniz gibi Pokemon Go tıp...

...
Uzun süredir merakla beklenen Pokemon Go İos ve Android cihazları için ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. Bildiğiniz gibi Pokemon Go tıpkı gerçek bir pokemon eğitmeni gibi dünyada gezerek mobil cihazımızla etraftaki pokemonları yakalayabildiğimiz bir mobil oyun. Mobil cihazımızın kamerasıyla haritadaki pokemonları yakalayabilir, ardından onları geliştirerek diğer pokemonlarla savaştırabilirsiniz. 
Oyun şuan sadece akıllı telefonlar için çıkmış durumda ve bazı cihazlarda uyumlu değil gibi görünüyor. Ek olarak oyun şuan için sadece Avustralya ve Yeni Zelanda'da indirilebiliyor. Diğer ülkelerin oyunu App store'dan indirebilmeleri için biraz beklemeleri gerekmekte. Ama oyunun Apk dosyasını şuan internette mevcut. Oyunu oynamak isteyenler apk dosyasını indirerek zaman kaybetmeden pokemon avına çıkabilirler. Bol şanslar.

Hakan KÖRPE
AdnanGuney.Com, NetworkDizayn.com, Web site Editörü Hakan Körpe;
Selamlar, konsol ve bilgisayar oyunlarındaki gelişmeler, incelemeler, ülkemizde oyun sektörünün gelişimi ve benzeri konularda yazılar yazmaktayım. 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.