Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WhatsApp Messenger İphone Adroid Windows Mac İndir

WhatsApp Messenger, İphone, Adroid, Windows Phone, Windows (32 bit), Windows (64 bit) ve Mac için arkadaş ve dostlarınız ile ücretsiz mes...

...
WhatsApp Messenger, İphone, Adroid, Windows Phone, Windows (32 bit), Windows (64 bit) ve Mac için arkadaş ve dostlarınız ile ücretsiz mesaj, video, fotoğraf gönderebileceğiniz Windows Masa Üstü uygulaması. WhatsApp Messenger, ücretsiz olup, sms ücreti ödemeden arkadaşlarınız, aileniz ve iş konusunda mesaj alışverişi sağlayan bir platform uygulamasıdır.

WhatsApp Messenger, e-posta ve web taramasını sağlayan aynı internet veri paketinizi kullandığından, mesajlar için hiçbir maliyeti yoktur ve böylece arkadaşlarınızla rahatça bağlantıda kalabilirsiniz. Normal mesajlaşmaya ek olarak, WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturup, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses mesajları gönderebilirler.

Metin mesajlarının dışında resim, video ve ses dosyalarını da göndermenize veya almanıza olanak sağlayan uygulama gerçekten oldukça kullanışlıdır.

WhatsApp Messenger ile aynı anda tek bir arkadaşınız veya birden çok arkadaşınız ile grup sohbetleri de gerçekleştirme imkanına sahipsiniz. WhatsApp Messenger 30 kişiye kadar grup sohbetleri yapmanıza olanak sağlayan uygulamadır.

WhatsApp'ı daha önce denemediyseniz çok şey kaçırdığınızı düşünmeyin, hemen şimdi indirerek sohbetlerinize devam edin.

WhatsApp Messenger servisini kullanmak için ilgili adımlar:

1. WhatsApp web sitesine buradan giriş yapın.

2. WhatsApp Messenger servis hizmetlerinden birini, “İphone, Adroid, Windows Phone, Windows (32 bit), Windows (64 bit) ve Mac için” seçin.

3. Windows Masaüstü uygulamasını işletim sistemi mimarisine (Windows (32-64 bit) göre indirin.

4. WhatsApp Web MasaÜstü Yazılımı Nasıl Kullanılır bu makaleyi okuyarak kurulum işlemine devam edin. Veya;

  • WhatsApp'ı mobil cep telefonunuzdan açın, ancak mesajlara girmeyin,
  • Başlat'ın yanındaki sol kısımdan yatay çizgili simgeye tıklayın.
  • Açılan pencerede, WhatsApp Web → Üst kısımda (+) simgesine tıklayarak tarama ekranını çalıştırın.
  • Tüm bu aşamalardan sonra karşınıza bir barkot (QR) etiketi çıkacaktır. Bilgisayarınızda çıkan barkot etiketini, Telefonunuza okutmanız gerekmektedir. Resim çeker gibi, barkot (QR) etiket üzerine cep telefonunuzu tutun.
  • Kısa bir süre sonra Windows Masa üstünde WhatsApp Messenger uygulaması başlayacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.