Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

IPhone 7S Veya IPhone 7S Plus Üretilmeyecek

Apple tarafından bu yıl bir “ S ” modelinin sunulmayacağı ve iPhone 7 serisinden doğrudan iPhone 8 serisine geçileceği söyleniyor. Yen...

...
Apple tarafından bu yıl bir “S” modelinin sunulmayacağı ve iPhone 7 serisinden doğrudan iPhone 8 serisine geçileceği söyleniyor. Yeni amiral gemisinin 2017’deki 10. yılında iPhone 10 olarak karşımıza çıkması bile muhtemel görülüyor.

Ön yüzey tamamen ekran olacak

İddialara göre ön yüzeyde ne kenar ne de çerçeve olacak. Yani tamamen ekrandan oluşan bir yüzeyden bahsediyoruz. Elveda Home tuşu!

Alüminyum çerçeveli cam tasarım

Yeni nesil iPhone gövdesinin camdan yapılacağı ve iPhone 4 ile iPhone 4S’e benzer bir estetiği yansıtması bekleniyor. Bu modellerdeki alüminyum çerçeveyi ve cam arka yüzeyi hatırlatalım.

Üçüncü ve daha büyük ekranlı bir üst düzey model

5.8 inçlik ekran boyutuna sahip bir üst seviye modelin gelebileceği söyleniyor. 5.5 inçlik Plus modellerini yanında küçük bırakacak modelin, alüminyum yerine paslanmaz çelik çerçeve sunabileceği de gündemde.

Home tuşu görünmez olacak

Parmak izi sensörünü de barındıran Home tuşunun ön cam panelin içine gömüleceği ve böylece görünmez hale geleceği söyleniyor. Benzer teknolojinin şimdiden Xiaomi’nin yeni modellerinde yer aldığı ve iPhone 10’da nasıl çalışabileceği konusunda bizlere fikir verebileceği belirtiliyor.
Yazar Hakkında: Fatih Körpe
1984 İzmit'te doğdu Konya Selçuk Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu. Network Dizayn kurucusu ve editörü. Server altyapısını kuran ve düzenleyen kişi. Gerçek bir teknoloji bağımlısı olan Fatih, ayrıca oyun dünyası ve film sektörüne de ilgili. Sizde misafir yazarlık yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.