Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Jetpack Google Plus Bağlan Sorunu Çözüldü

WordPress, Jetpack Connection Disabled Google Plus ’a bağlanma sorunu, Jetpack Develepor ve Google Developer ’ların birlikte çalışmaları ...

...

WordPress, Jetpack Connection Disabled Google Plus’a bağlanma sorunu, Jetpack Develepor ve Google Developer’ların birlikte çalışmaları sonucu kısa süre önce çözüldü.

Wordpress.org web destek sitesinde ve kişisel iletişim ile yapılan görüşmeler sonucu Jetpack eklenti yazarı ve katılımcı sayın, Jeremy HerveBu konuda Google ile temasa geçildi. Biz bir iş çevresinde sorunu bulmak için onlarla birlikte çalışmalara devam ediyoruz.” şeklinde cevaplamıştı. 

25 Ekim 2016 tarihinde, Jetpack ile Google geliştiricilerinin planlı çalışmaları sonucunda “Google Bağlan” sorunu da giderilmiş oldu.


Wordpress Jetpack eklentisini, Kumanda paneli → Ayarlar → Paylaşma, Paylaşma ayarları, yolunu izleyerek, "Google+ Bağlan" test edebilirsiniz. İlgili konu hakkında halen sorun yaşıyorsanız, Wordpress Jetpack Destek yardım bölümündeki açıklamaları okumanızı tavsiye ederim.

Peki sorun şu anda bitti mi? Wordpress 4.6.1 sürüm güncellemesi şu anda beta aşamasında olan Wordpress 4.7.1 yeni sürüme geçince yaşanacak mı? Bunu ilerleyen zaman içinde takip ederek yayımlarımızda okuyabilirsiniz. 

İlk yayınları okumak için, Abone Ol formuna E-posta yolu ile E-mailinizi gönderip yeni yazılardan haberdar olabilirsiniz.

Diğer Bir Sorun İse! Wordpress Eklentilerinden Olan;

1. Super Socializer

2. Heateor Social Comments 

Yayın alt kısmında bulunan farklı yorum pencerelerinden, Google Plus Yorum form penceresinin yayınlanan yazılar altında otomatik paylaşımları göstermemesidir. Yukarıda verilen eklentileri kullanan, Wordpress kullanıcıları ilgili pencereye “Test” yazıp herkese açık olarak paylaşıp, sayfayı F5 ile yenilediklerinde gönderinin pencerede çıkmadığını görebilirler.

İşin ilginç tarafı ise; Google Plus yorumun test amaçlı paylaşılmasından sonra ilgili paylaşımın Google Plus Platformunda çıkmasıdır. 


Eklenti yazar-sorumlu kişileri ile yapılan iletişim sonucu alınan cevap ise yeterli olmayıp, eklentinin çalıştığı ifade edilmekte sorunun kendi eklentilerinden kaynaklanmadığı söylenmektedir.

O zaman sorunu bulun saygıdeğer eklenti sahipleri. Ne kadar ücretsiz olarak eklenti dağıtılmış olursa olsun, sorunu çözmek de görevleriniz arasında yer almaktadır. Umarım bu satırları okuyarak en kısa zamanda üzerinize düşün görevi yaparsınız.
Jetpack da görevli arkadaşlara, paylaşım sorununu çözdükleri için ayrıca çok teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.