Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Dinamik Görünümlü Temalar İçin Takip Etme Eklentisi

Resmi büyük incele Dinamik görünümlü blogger kullanıcıları için, kenar çubuğu “sidebar” alanında kullanılan resimli dikey görünüm ve tar...

...
Resmi büyük incele

Dinamik görünümlü blogger kullanıcıları için, kenar çubuğu “sidebar” alanında kullanılan resimli dikey görünüm ve tarayıcı yeni sekmede açılan Takip Etme Eklentisi.

Dinamik blogger, tema yapısından dolayı sosyal eklenti veya diğer eklentileri eklemenize izin vermez. Adnan Güney isimli klasik blog’u, Dinamik blogger görünümlü temaya döndürdüm. 


Amacım yeni gelişmelerden haberdar olmak teknolojinin arkasında kalmadan devam edebilmek. Bu değişim sonrası bugünkü konumuz olan Takip Etme Eklentisini yayımlamak istedim. Umarım faydalı olur.

Takip Etme Eklentisi

Takip Et Eklentisinde Bulunan İkonlar:

Twitter, Facebook, Google Plus, Instagram, Pinterest, Youtube ve Rss simgeleri.

Blog şablon kodlarına hiçbir kod eklemeden sadece gadget içine ekleyeceğiniz Html kodlarından oluşturulmuştur. Eklenti kodlarını nasıl kullanacaksınız önce bu konu hakkında sizleri bilgilendirelim.

Herhangi bir metine daha önceleri bağlantı link’i veriyorduk. Yine aynı yolu takip ederek sosyal takip simgelerine (resme) link vererek eklentiyi oluşturdum. 


Takip etme simgelerine tıklandığında sosyal paylaşım siteniz yeni sekmede açılarak okuyucuların sizi takip etmesini sağlıyor. Canlı İzle..

Dinamik Blogger Takip Et Eklentisini Yükleme:

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.

2. Yerleşim → Gadget ekle → Metin gadget’i açın.



3. Aşağıda verilen kodları ekleyip kaydedin.
Kodlar:
<a href="https://twitter.com/guney59" target="_blank"> <img alt=" " src="//2.bp.blogspot.com/-NYJirXmYVGs/V7xlt2BuI0I/AAAAAAAAkzk/ebgjMC2q3ccETmEe_OluH17e_CxupaXewCLcB/s1600/twitter.png" title="Twitter" /></a> <a href="https://facebook.com/guney59paylasim" target="_blank"> <img alt=" " src="//2.bp.blogspot.com/-uBfqJWngD4s/V7xib9uRq_I/AAAAAAAAkzY/Ez5M_B-wqDMDoHOvHGdfI4Cbmu4IRmslwCLcB/s1600/facebook.png" title="Facebook" /></a> <a href="https://plus.google.com/114021536527450214647" target="_blank"> <img alt=" " src="//1.bp.blogspot.com/-otwRkXczJLo/WDXB6NhCtfI/AAAAAAAAly4/zpqWCmzIESMxxfMAO-eX5HLvchSZS6bggCLcB/s1600/google-plus.png" title="Google Plus" /></a> <a href="https://tr.pinterest.com/adnanguney" target="_blank"> <img alt=" " src="//1.bp.blogspot.com/-qZGE6SOmtfM/WDWwuXXSvpI/AAAAAAAAlyo/O2ntJK73a9MQ2m4lgI7AY85A-CQ8Q4V2wCLcB/s1600/pinterest.png" title="Pinterest" /></a> <a href="https://instagram.com/adnanguney55" target="_blank"> <img alt=" " src="//1.bp.blogspot.com/-0ODTqxCAqYQ/V7xmSzciGKI/AAAAAAAAkzs/r0Hq7xUwhvo8ImdMiSUJfdZiQZlA2LnxgCLcB/s1600/instagram.png" title="Instagram" /></a> <a href="https://www.youtube.com/c/adnanguney55" target="_blank"> <img alt=" " src="//2.bp.blogspot.com/-86Mf7zPMWyI/WDXDg2ngwII/AAAAAAAAlzE/n7Skz6XI8CktJ-AQLHVzBRoJuEy3rFnrgCLcB/s1600/youtube.png" title="Youtube" /></a> <a href="https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=adnanguney&amp;loc=en_US" target="_blank"> <img alt=" " src="//1.bp.blogspot.com/-LeadU2KVsiY/V7xm1sUd9hI/AAAAAAAAkzw/sLg79UklKG4I-VmtSpZeVVN258ZhAeJ9wCLcB/s1600/rss.png" title="RSS Feed" /></a> 
 

Takip Et Kodları Özelleştir:

1. Kırmızı ile belirtilen Sosyal takip “Id” bağlantı ismini sizinki ile değiştirin.

Örnek: twitter.com/guney59

2. Mavi ile belirtiğim FeedBurner "Id" ismi değişin.

Örnek: uri=adnanguney

3. Kullanmadığınız bir icon mevcut ise, kaldırmak için aşağıdaki resimde belirtilen sarı alanları seçin ve silin. Yada eklemek istediğiniz bir icon varsa biraz önce seçtiğiniz alanı kopyalayın ve kodun bittiği yerin altında bir satır açarak yapıştırın ve bağlantı linkleri değiştirin.

Takip Et Kod Ekle veya Silme Sınırları.


Resmi büyük izle
Konu hakkında anlayamadığınız bir bölüm olursa yorum yazarak yardım alabilir, yeni makaleleri Google Plus ile takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.