Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Hesabını Doğrula 2 GB Ücretsiz Depo Alanı Kazan

Google’un, her yıl düzenlediği Güvenli İnternet günü hesap doğrulama gününe sende katıl, hem güvende ol hemde Google Drive depolama alanın...

...

Google’un, her yıl düzenlediği Güvenli İnternet günü hesap doğrulama gününe sende katıl, hem güvende ol hemde Google Drive depolama alanını 2 GB yükselt.

Her yıl olduğu gibi Aralık 2016 senesi için Google’un ilan ettiği Güvenli İnternet günü. Dünya genelinde uygulanan bugünü sende değerlendir. İnternette hem güvenli gezin, hemde Google Drive Depolama alanını arttır.

Şu anda mevcut 15 GB Google Drive depo bulut hizmeti, hesabınızı güncellediğiniz de 2 GB ek alan alarak 17 GB olarak size geri dönsün. Bu işi yapmak bu kadar zor olmasa gerek. Aralık ayının bitmesine az kaldı. Keşke yapsaydım diyeceğinize şimdi başlayın.

İki Dakikalık Online Güvenliğin İçin Katıl:

1. Güvenli İnternet Günü için, Güvenlik Kontrolü girişi yap.

2. Açılan pencerede sana ait olan güvenlik sorularını tamamla.



3. Onaylanmış bilgilerini bitir.


4. Mutlu Güvenli İnternet Günü için hem kazançlı çık hemde güvende ol. Bu işlem bu kadar zor olmasa gerek hadi hemen zaman geçirmeden şimdi başla..

Yukarıda verilen bağlantıya tıklayın ve 2 GB depolama alanına merhaba deyin. Google Drive hesabınıza 2 GB eklendi. Hayırlı olsun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.