Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Web Siteleri İçin YouTube Video Özel Boyut Düzenleme

Wordpress, Blogger, Google Sites, kullanıcıları Web siteniz için mobil duyarlı video çalma listelerini “ playlist ” YouTube Video Özel ...

...

Wordpress, Blogger, Google Sites, kullanıcıları Web siteniz için mobil duyarlı video çalma listelerini “playlist” YouTube Video Özel Boyut ile düzenleyin. 💦

YouTube web sitesinde hazırladığınız tekli veya çoklu çalma listelerini “Playlist” web sitenizin Kenar çubuğu “Sidebar” veya Alt bilgi “Footer” yerleşim alanlarına duyarlı mobil düzeninde eklemeyi düşünmüş olabilirsiniz.

YouTube web sitesinde bulunan video’lanızın iframe kodlarını web sitenize ekleyip, büyük ihtimal ile eklediğiniz kod içinde bulunun özel video boyutlarını “Genişlik-Yükseklik olarak değiştiriyorsunuz. Bu işlem her ne kadar doğru gibi görülse de elle manuel değişiklik gerçek boyutları yansıtmayacaktır.




YouTube Video Genişlik ve Yükseklik ayarları, web sitenize yüklediğiniz resimlerin Genişlik ve Yükseklik ayarları ile aynı özelliklerde olup, video için gereken boyutlandırma çalışması hassasiyet içermektedir. Manuel özel video boyut ayarlarından kaçınarak web sitenize ekleyeceğiniz video boyutları için ilgili adımları takip ederek doğru olanı uygulayın.

YouTube Video Özel Boyut Düzenleme:

1. YouTube giriş yapın.

2. Sol menüde “Kanalım” ismini dokunun.

3. Tek bir video seçebileceğiniz gibi çoklu oynatma videonuzu da seçebilirsiniz.

4. Seçiminize bağlı, Videolar veya Oynatma listesi videonuzu açın.

5. YouTube Video Özel Boyut Düzenleme ile ilgili adımları aşağıdaki videodan takip edin.

YouTube Özel Boyut Düzenleme Video İzleyin:

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.