Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

ADSL Modem Ip Kullanıcı adı Giriş Şifre Bilgileri

Microsoft Windows işletim sistemi, İnternet sağlayıcıları ve modem marka değişimi sonucu Adsl modem, IP adresleri, Kullanıcı adı ve fabrik...

...

Microsoft Windows işletim sistemi, İnternet sağlayıcıları ve modem marka değişimi sonucu Adsl modem, IP adresleri, Kullanıcı adı ve fabrika çıkış parola bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

Teknolojik değişim yaşadığımız günümüzde birçok bilgisayar kullanıcısı bilgisayar veya modem değiştirdiklerinde internete bağlanmak için kullanılan modem giriş bilgilerinde sorun yaşamaktadır.

Yaşadığımız ortama bir modem alıp, gelen teknisyenin modemi kurması ile her şeyin bittiğini artık sorun yaşanmayacağını psikolojik olarak var sayarız. En büyük yanılgı ise bu aşamadan sonra başlamaktadır. Muhtelif teknik sorunlar yüzünden kapanan internet bağlantısını tekrar aktif edebilmek adına bazen modem arayüzünü sıfırlayıp fabrika ayarlarına dönmemiz gerekebilir.

Bu aşamadan sonra artık teksiniz. Her şeyi kendiniz yapmanız gerekir. Veya teknisyen çağırıp belirli bir ücret karşılığında internetinizi açtırabilirsiniz. Ancak bir kuruşun bile önemli olduğu günümüzde tasarruf yapılması kaçınılmazdır.

Bu ve buna benzer konularda her ne kadar bilen olsa da, bilmeyenlere yardımcı olması ve web sitemin arşivinin genişlemesi açısından, Adsl modem, IP girişleri, fabrika ayarlarındaki Kullanıcı adı, Kullanıcı parola bilgilerini aşağıda verilen doküman çizelgesinde bulabilirsiniz.

Not: Bazı bilgilerin zaman içinde değişebileceğini hatırlatmak isterim.


Adsl modemlerin markalarına göre giriş IP adresleri, kullanıcı adı ve şifreleri:

1. Bu bilgiler Google Drive Doküman olarak tasarlanmıştır.

2. Google Drive Doküman bilgileri web ortamında Kamuya açıktır. Arzu eden kullanıcılar doküman üzerinden bilgi alabilir.

ADSL Google Drive Dokümanı İNCELE

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.