Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Inbox Gönderilenler E-Postanıza İmzanızı Ekleyin

Google Gmail-Inbox Dijital ileti gönderilerine Web sayfası, Sosyal paylaşım platformu veya satış içerikli web URL’sini ekleyin. Günlük yaş...

...

Google Gmail-Inbox Dijital ileti gönderilerine Web sayfası, Sosyal paylaşım platformu veya satış içerikli web URL’sini ekleyin.

Günlük yaşantımızın büyük bir bölümünü, iş hayatınız, kişisel yaşantınız veya web ortamında gönderilen ileti mesajlarını okuyup bu iletilere cevap yazarak geçiririz. Gelen E-posta iletilerini cevaplama aşamasında gönderilerinizin alt satır bölümüne profilinizi, iş ile ilgili bir tanıtım resmini veya Sosyal paylaşım profil linklerini ekleyebilirsiniz.

Bu makalemizde, Google Inbox kullanıcıları için gönderilen mesajlara kişisel tanımları “reklam” nasıl ekleyebiliriz? İlgili adımları aşağıdaki videodan izleyerek sizde kişisel mesajlarınızı özelleştirebilirsiniz.


İlgili Makaleler: Google Gmail-Inbox
İlgili video adımlarını takip ederek gönderilen her iletiye cevap yazıp iletiyi gönderdiğiniz de artık mesajınız altında bir resminiz veya okuyucuların takip edebileceği bir bağlantı linkiniz olacaktır.

Google Inbox Gönderilenler E-Postanıza Resim, URL Ekleme:

1. Google Inbox E-mail için giriş yapın.

2. Sol bölümdeki menü çubuğunu aşağıya kaydırarak Ayarlar öğesine dokunun.

3. Açılan pencerede İmza ismine tıklayın. Karşınıza çıkan boş pencereyi aşağıda görülen resim gibi gibi düzenlemek için ilgili video izleyin.




Google Inbox E-Postanıza Resim ve URL Ekleme Video Anlatımı:

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.