Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Mobil Uyumluluk Test Aracı Görünümü Değişti

Web sitelerinin Mobil Uyumlu olup olmadığı gösteren, Mobil Uyumluluk Test aracı görünümü kısa bir süre önce değişti. Eski düzen olarak kul...

...

Web sitelerinin Mobil Uyumlu olup olmadığı gösteren, Mobil Uyumluluk Test aracı görünümü kısa bir süre önce değişti.

Eski düzen olarak kullanılan Google Mobil Uyumluluk Test, aracı web site sayfanızın mobil uyumlu veya uyumsuz olduğunu, mobil uyumlu test sonuçlarını Google’a gönderebileceğinizi, hatalı ve engellenen kaynak sayfa bilgilerini içermekte.

Daha önce kullanılan web site mobil uyumluluk testi için web sitelerini kontrol etmek isteyen kullanıcılar Mobil Uyumluluk Test Aracını buradan deneyerek web siteleri için son durumunu kontrol edebilirler.


Web siteleri hakkında mobil uyumluluk testi, bununla da sınırlı olmayıp Google’un daha detaylı mobil uyumluluk aracı ile de test edebilirsiniz. Sitenizin mobil ve masaüstü cihazlarda ne kadar iyi çalıştığını görüp e-mail bilgilerinizi vererek daha fazla bilginin mailinize gelmesini isteyebilirsiniz.

Google’un yeni başlattığı Google Mobil Uyumluluk Test Aracını kullanarak daha fazla bilgi edinebileceğiniz ve hataların nasıl düzeltileceğini anlatan web sayfası için kullanıcılar Mobil Uyumluluk Test Aracını buradan deneyerek web siteleri için son durumunu kontrol edebilirler.

Web sitesine giriş yapın, web sitenizin URL’sini yazın, hemen test edin.


Google Mobil Uyumluluk Web site test sonuç sayfası bittiğinde, alttaki butona, “Ücretsiz Raporumu Göster” tıklayın. İlk seçeneği seçin, alt kısma e-mail bilgilerinizi yazın ve gönderin. Web site Mobil Uyumluluk test sonuçları ve nasıl düzelteceğiniz hakkındaki bilgiler kısa zamanda tarafınıza gelecektir.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.