Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Sites Makalelerini Blog Sayfa Akışında Yayınlama

Makaleleri Blog Yayınları Gibi Kullanma yazımızın devamı olan Yazılarımızı Menü gezinme çubuğunda Blogger yazı akış düzeni gibi Google Sit...

...

Makaleleri Blog Yayınları Gibi Kullanma yazımızın devamı olan Yazılarımızı Menü gezinme çubuğunda Blogger yazı akış düzeni gibi Google Sites’de nasıl yayımlayabiliriz?

Google Sites, web site düzeninde Blogger’da olduğu gibi yazdığımız yazılar Ana sayfa akışında yeni yazıdan eski yazıya göre alt alta bir düzen içinde yayınlanmaz. Google Sites, web site düzenini bir önceki yazımızı okudu iseniz fark etmiş olmalısınız.

İlgili Makale: Google Sites Makaleleri Blog Yayınları Gibi Kullanmak

Kullanabileceğimiz bu düzeni kısaca hatırlamak istersek, Kullanmak istediğimiz bir şablonu seçip, Web sayfası, yazan satırdaki ok simgesine tıkladığımızda şu başlıkları; Web sayfası DuyurularDosya DolabıListeAna Sayfa, görebiliriz.


Bugünkü makaleyi okumadan önce, yukarıda verilen İlgili Makale bağlantısını okuyarak Google Sites web sitenizde Blogger yayın akışı gibi yazı nasıl düzenlenir devam edebilirsiniz.

Google Sites, Web Sitenizde Yeni Makale Yayınlama:

1. Menü gezinme çubuğundaki Blog ismine tıklayın.


2. Açılan pencerede yeni bir yazı yazacağımızdan, Yeni yayın butonuna dokunun.

3. Makalenizi yazabileceğiniz bir pencere açılacaktır. Bu pencerede, Başlıksız yayın yazan yere yazınızın başlığı girin. Örnek bir yazı başlığı girelim.

Başlık: Paint Resim Editörü ile Transparan Resim Yapma

4. Hemen alt kısımda, noktalı dikdörtgen çerçeveyi göreceksiniz. Blog yazılarınızdan herhangi birini kopyala yapıştır mantığı ile girebilir veya yeni yazınızı EkleBiçimTabloDüzen, ayarlarını kullanarak da yazabilirsiniz. Boş yazı giriş alanının inceleyin.


Şu ana kadar yapılan çalışmanın Canlı Örneğini inceleyebilirsiniz.
Yukarıda anlatılan makaleyi beğendiğinizi düşünüyorum. Bir sonraki makalemizde Yayın açıklaması, Paylaşım butonu ve diğer bilgileri okuyabilirsiniz. Takipte kalın yeni yayınlanan makaleyi ilk okuyanlardan biri olun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.