Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Slaytlar'a Google Drive'daki Videolarınızı Yerleştirin

Google Drive’a yüklediğiniz videolarınızı, YouTube yüklediğiniz videolarınız gibi Google Slaytlar'a ekleyip web sitenizde oynatabilir...

...

Google Drive’a yüklediğiniz videolarınızı, YouTube yüklediğiniz videolarınız gibi Google Slaytlar'a ekleyip web sitenizde oynatabilirsiniz.

Her gün kendini yenileyen Google Drive ücretsiz 15 GB. Depolama alanını, Google hesabına sahip olan her kullanıcı, Bilgisayar, Tablet veya Android cihazında kullanarak cihaz işletim sistemindeki yükü azaltabilir. 


Siz halen kullandığınız cihazın depolama alanını kullanıyor ve bu alanın zaman zaman dolduğundan şikayet edenlerden iseniz bu satırları bir kez daha okuyarak değerlendirin.

İlgili Makaleler:

Google gmail hesabı nasıl açılır

Google Slaytlar İle Bloguna Kod Eklemeden Slayt Oluştur

Bugünden başlayarak, Google Drive videolarınızı Web sitenize, blog'unuza ekleyin.


Google Drive, Slayt sunumunuza bir Drive video eklendikten sonra, ne zaman başlatacağınızı ve sona erdireceğinizin seçileceğini, sunum sırasında otomatik oynatılıp kullanılmayacağını ve sesi kapatmanın veya sesi kapatmanın gerekip gerekmediğini seçebilirsiniz. Videoyu sağ tıklayın ve Video seçenekleri'ni seçin.



Google Drive Slaytlar ile oluşturduğunuz video sunumunu paylaşıma açmazsanız Sununuzu görüntüleyen bir kişinin içinde gömülü bir videoyu izlemek için izni yoksa, kullanıcılardan erişim talep etmeleri istenir. Bu nedenle Paylaşımı Herkese açık olarak belirleyin.


Drive videolarını Web'deki ve mobil uygulamadaki Slaytlar'da oynatırken yalnızca web uygulamasından ekleyebilirsiniz. 


Aşağıda Google Drive, Slaytlar ile hazırlanmış “Youtube yüklenmemiş video” oturduğum evden kar yağışı sonrasında çektiğim bir video çekimini izleyebilirsiniz. Çapraz Kaynak:


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.