Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bilgisayar Masa Üstü Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 360 Total Security İndir

Akıllı telefon olarak bilinen android telefonlarımızda kullandığımız ücretsiz 360 Total Security  Antivirüs yazılımının Bilgisayar Masa Üs...

...

Akıllı telefon olarak bilinen android telefonlarımızda kullandığımız ücretsiz 360 Total Security  Antivirüs yazılımının Bilgisayar Masa Üstü sürümünü şimdi kullanabilirsiniz. Yeni sürün 360 Total Security 9.0.0.1168 (Windows) Antivirüs Yazılımı ile ücretsiz bilgisayar hızlandırma, dosya temizleme ve kapsamlı bir Virüs korumasını hepsi bir arada ücretsiz olarak verilmekte.



Kötü amaçlı yazılım çeşitlerinin çok fazla olduğu göz önüne alınırsak, bir virüs analiz motorunun kötü amaçlı bir yazılımı tespit edememesinin doğal bir durum olduğu söylenebilir. 360 Total Security bu güvenlik riskini kendi bünyesinde farklı virüs analiz motorlarına yer vererek ortadan kaldırmaya çalışıyor. 360 Total Security ile bilgisayarınız sadece 360 Total Security'nin bulut virüs analiz sistemiyle değil, bunun yanında Avira, Bitdefender ve QVMII AI analiz sistemleriyle de taranabiliyor. Bu sayede kötü amaçlı bir yazılımın 360 Total Security denetiminden kaçması daha güç bir hal alıyor.

360 Total Security'nin hangi virüs analiz motorlarını kullanacağını Virüs Taraması sayfasında sol alt köşede yer alan kutucuları seçerek ve yeşil ile işaretli alanlardaki düğmeleri açarak belirleyebiliyorsunuz.




Bağladığınız USB bellekleri ve harici depolama birimlerini de otomatik olarak tarayan 360 Total Security ağ korumasında da kullanıcılara yardımcı oluyor.

360 Total Security bilgisayarınızın başlangıcında otomatik olarak başlayan öğeleri denetleyerek bilgisayarınızın açılışını hızlandırabilmekte. Bunun yanında sisteminizde yer alan çöp dosyaları tespit edebilen 360 Total Security bu dosyaları tek tıklamayla silmenize ve bilgisayarınıza bağlı sabit diskinizin performansını artırarak boş depolama alanı kazanmanıza olanak sağlıyor.

360 Total Security genel olarak değerlendirildiğinde kullanışlı ve zengin özelliklere sahip olan ve gelişmiş bir virüs koruması sunan ücretsiz antivirüs programı olarak nitelendirilebilir. Bu ücretsiz programı kullanmaya başladığınızda eminim çok seveceksiniz.


360 Total Security Ücretsiz Antivirüs Yazılımını Buradan İNDİRİN Hızlı bir şekilde kurarak çalıştırın.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.