Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Tarayıcı 64-Bit Yazılımına Geçiyor

Bilgisayar işletim sistemi 64-bit sürümünü kullanıyorsanız, büyük bir ihtimal ile Chrome'un 64-bit sürümünü kullanıyorsunuz demektir....

...

Bilgisayar işletim sistemi 64-bit sürümünü kullanıyorsanız, büyük bir ihtimal ile Chrome'un 64-bit sürümünü kullanıyorsunuz demektir. bu şartlara uyuyorsanız, Chrome 58 ile birlikte sizi bir sürpriz bekliyor demektir.

Bilgisayarımızda Tarayıcı olarak kullandığımız,çeşitli Google Chrome sürümleri mevcuttur.Bu sürümler hangileridir? Biz hangi sürümü kullanıyoruz? Bilgisayar ve internet kullanan herkes mutlaka bir tarayıcı kullanmak zorundadır. Bende hızlı, sade ve anlaşılır arayüzü ile Google Chrome kullanıyorum. Google arama sonuçlarında, tarayıcı indirmek istediğimizde karşımıza ilk gelen Chrome tarayıcı sürümü indirip kuruyoruz.

İlgili Makale: Google Chrome Tarayıcı Sürüm Bilgileri

Daha iyi bellek yönetimi, grafik performansı ve bazı güvenlik işlevleri için popüler tarayıcının 64-bit sürümünü tercih etmenizde fayda var.


Google tarafından yapılan açıklamaya göre ise yeni yayınlanan Chrome 58 ile beraber 64-bit işletim sistemi kullanan ve 4GB RAM'den fazlasına sahip olanlar, otomatik olarak 32-bit Chrome'dan 64-bit Chrome'a taşınmaya başladılar. Bu sayede sistemi yeterli olanlar, hiçbir şey yapmadan 64-bit sürüme geçmiş olacaklar. Google, 32-bit Chrome'u indirme sayfasından indirmeye sunmaya devam edeceğini söylüyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.