Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

İş adamlarına özel Note 8 satışa sunuldu

Samsung iş adamlarına özel bir Note 8 serisini satışa sundu. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 8 cihazının iş adamları...

...

Samsung iş adamlarına özel bir Note 8 serisini satışa sundu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 8 cihazının iş adamlarına uyarlanmış yeni bir varyasyonu satışa sundu. Donanım ve tasarım anlamında her hangi bir değişikliği bulunmayan bu cihaz, yazılım anlamında önemli gelişmeler vaat ediyor.

uan piyasadaki en pahalı telefon unvanını elinde bulunduran Samsung, Galaxy Note 8 cihazı ile iş adamlarına hitap etmeye çalışıyor.

Şuan piyasadaki en pahalı telefon unvanını elinde bulunduran Samsung, Galaxy Note 8 cihazı ile iş adamlarına hitap etmeye çalışıyor.

Teknoloji devinin Note 8 ve S8 Enterprise Edition adıyla piyasa süreyi planladığı cihazların sıradan cihazlardan hiçbir farkı yok. Fakat iş adamlarının güvenliğini üst düzeye çıkarmak için yazılımkanadında ciddi değişikliklerle geleceği ifade ediliyor.


Cihaz iş adamlarına en başta uzatılmış üç yıl daha garanti imkanı sağlıyor. Bunun yanında Samsung'un kendi yazılımı olan Knox Configure adındaki uzaktan erişim imkanı sağlayan bulut sistemi için de üç yıllık bir lisansa verecek. 

OTA güncellemelerini de çok hızlı bir şekilde alacak olan cihaz, her zaman diğer cihazlara göre en güncel sürümü kullanıcılarına sunacak ve daha güveni bir hal alacak. Ayrıca firmanın sözüne göre, üç yıl boyunca aylık bazda güvenlik güncellemelerini de cihaz anında alacak.

Söz konusu cihaz şuan için Almanya'da Tech Data Mobilearacılığıyla satışa sunuluyor. Diğer Avrupa ülkelerinde de satışa çıkma ihtimali olan telefonun küresel anlamda satışa sunulacak mı kesin bir açıklama bulunmuyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.