Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows Movie Maker İndir

Windows Movie Maker, kullanıcıların video oluşturma, düzenleme ve paylaşmasına olanak tanıyan ücretsiz bir video düzenleme programıdır. Ko...

...

Windows Movie Maker, kullanıcıların video oluşturma, düzenleme ve paylaşmasına olanak tanıyan ücretsiz bir video düzenleme programıdır. Kolay kolay bulamayacağınız bu yazılımı şimdi indirip kullanabilirsiniz.

Windows Movie Maker, Windows Live Temel yazılım paketinin bir parçasıdır, ancak Ocak 2017 itibarıyla kullanımdan kaldırılmıştır ve artık Microsoft web sitesinden indirilemez. 

 Tesadüfen kayıtlarım arasında bulduğum, çalışıp çalışmadığını kontrol edip kendiminde kullandığı Windows Movie Maker'i şimdi sizde kullanabileceksiniz.
Yapmanız gereken tek şey Windows Movie Maker'ın indirme URL'sine bağlanmanızdır.

Windows Live Essentials 2012
Windows Movie Maker
Sürüm 16.4.3528.331'yi İçermektedir.




Windows Movie Maker Temel Parçalar 2012 Sürüm Notları diğer bilgilere buradaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

Windows Movie Maker'ı başka nereden indirebilirim?

Windows Movie Maker, Microsoft web sitesinden artık yüklenemez. Bunun nedeni, ürüne verilen destek Ocak 2017'den itibaren kullanımdan kaldırılmıştır. Windows Vista ve daha önceki kullanıcılar için program işletim sistemi ile önceden yüklenmiş olarak gelir.

Windows Movie Maker yüklemeleri sunan diğer üçüncü taraf web siteleri de vardır. Ancak, birçoğunun bilinmeyen dolandırıcılık olduğu için çok dikkatli olun. Başka bir kaynaktan bir yükleyici dosyası indirdiyseniz, yükleyici dosya simgesini sağ tıklatıp özelliklere tıklayarak meşruiyeti kontrol edebilirsiniz. Ardından, Dijital İmzalar sekmesine gidin ve bu dosyanın gerçekten yazılım yayıncısının (Microsoft Corporation gibi) yayımladığı orijinal dosya olup olmadığını ve üçüncü bir taraf tarafından değiştirilmediğini doğrulayabilirsiniz.



Windows Movie Maker Programını yüklemeniz için yapmanız gerekenler:

→ yazı ve program hakkında görüşünüzü belirten kısa bir yorumu, AdnanGüney.Com web sitemdeki ilgili makale altına yazmanız. "Bağlantıya tıklayıp ilgili nakaleyi açın lütfen."

→ Yorum yazmadan önce sizden istenilen bilgileri.. E-mail doğru olarak yazın. Yazılım e-mailinize onaylandıktan sonra gelecektir.
→ Windows Movie Maker Programını yükleyip kontrol ettikten sonraki düşüncelerinizi aynı şekilde paylaşın lütfen. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.


Sarı benizli çok şey mi istedi?


Not: İndirme linki en kısa zamanda tarafınıza ulaşacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.