Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android kullanıcılarının Microsoft Edge kapışması!

iOS ve Android akıllı telefonlar için beta olmaktan çıkan Microsoft Edge web tarayıcı uygulaması özellikle Android kullanıcıları taraf...

...
iOS ve Android akıllı telefonlar için beta olmaktan çıkan Microsoft Edge web tarayıcı uygulaması özellikle Android kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görmüş durumda. Bu kapışmaca ile birlikte mağdur edilen Android için Microsoft Edge'nin ne kadar indirildiğini merak etmiş olabilirsiniz! Hemen cevaplayalım.

Android için Microsoft Edge 1 milyondan fazla indirildi!


Google Play Store
verilerine göre, 1 milyondan fazla yükleme sayısı ile Edge oldukça popüler durumda. Kesin rakam bilinmese de uygulamanın kısa süre içerisinde 1-5 milyon aralığına girmiş olması önemli bir başarı olarak kabul edilebilir. Ek olarak, Ne yaptığı ile, ne yapmadığı arasında gidip gelen Android kullanıcılarının Google Chrome uygulaması için alternatif arayışında olduğunu da düşünebilirsiniz.
1998 yılından, günümüze kadar geçen dürede Chrome uygulamasını keşfettik ya.. Bunu da kesinnn keşfedeceğiz..

Diğer yandan Edge’in iOS platformundaki durumu maalesef bilinmiyor. Uygulamanın Google Play Store ve App Store’da aynı zamanda sunulmuş olduğunu hatırlatalım. Apple TestFlight ise sadece 10 bin kişinin uygulamayı beta sürecinde denemesine izin vermişti. Tahminler uygulamanın bu platformda çok fazla benimsenmediği yönünde.
Bu kısım önemli bakın. Edgenin gerçekten ilerlemesini sağlayacak olan atar damar kısmı diyebiliriz.
Windows 10 uyumluluğu için tasarlanan web tarayıcı, mobilde yaptıklarınızı kişisel bilgisayarınızda sürdürmenize izin vermesiyle işinizi kolaylaştırıyor. Ayrıca, tüm cihazlarınız arasında eş zamanlama ve web’te sesli arama yapması da artıları arasında 
E, darası Google Chromenin başına diyelim ve Google'un bu atak ve ticari yarışta neler yapacağını sabırsızlıkla bekleyelim.

Edge web tarayıcısını cihazınıza yüklediniz mi Düşüncelerinizi sizde paylaşın veya zahmet edip de paylaşmayın.!

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.