Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Google Sites'te genişletilmiş sayfa hiyerarşisi üste ve alta taşıma uygulaması Başlatıldı

Google, Yeni Google Sites 'de genişletilmiş sayfa hiyerarşisini başlattı. Yeni Google Sites, Sitelerinizinde  artık bir sayfa hiyera...

...

Google, Yeni Google Sites'de genişletilmiş sayfa hiyerarşisini başlattı. Yeni Google Sites, Sitelerinizinde  artık bir sayfa hiyerarşisi, yukarıdan aşağıya veya aşağıdan yukarıya sıralama yapabilirsiniz. 

Bu nedenle, daha önce izin verilen iki seviyesinden yeni Google Sites'ta beşinci sayfa düzeyinde sayfalarını taşıyıp yerleştirme işlemini yapabilirsiniz. Bu artık mümkün. Bir sayfadaki diğer bir sayfayı yerleştirmek için ekranın sağ yanındaki Sayfalar menüsünden istediğiniz yere sürükleyip bırakın. Bu yeni uygulama ile sayfa düzeyinde açmış olduğunuz makalelerin sıralarını değiştirebileceksiniz.

Seo için Önemli not: Uygulama güzel bir başlangıç olsa da, yayınlanmış bir makalenin sıralaması sonradan değiştirildiğinde web yönetici araçlarında kırık bir link olarak karşınıza gelecektir. Mümkün oldukça Makaleniz dizine eklenmeden önce sıralamanızı düzenli tutmaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.