Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

G Suite Nedir? G Suite hakkında Temel bilgiler

Google Apps for Work, Google tarafından abonelik tabanlı olarak sunulan, bulut bilişim verimliliği ve iletişim ve iş birliği sistemi araçl...

...
Google Apps for Work, Google tarafından abonelik tabanlı olarak sunulan, bulut bilişim verimliliği ve iletişim ve iş birliği sistemi araçları ve yazılımıdır.
Google'un önemli bir duyuru olarak paylaştığı bildiride, Google Apps yani Google uygulamarını geliştirdiklerini ve ayrıca Google Apps'ında ismini değiştirdiklerini açıkladı. Google Apps'ın yeni ismi artık G Suite olarak anılacak.

G Suite, e-posta veya sohbet özelliklerinin yanı sıra video konferanslar, sosyal medya, gerçek zamanlı ortak çalışmalar ve çok daha fazlasını sunarak, şirketiniz veya okulunuz için birlikte çalışmayı odak noktasında tutan, bulut tabanlı bir hizmetler paketidir. 
Google hizmetleriyle birlikte kullanmak istediğiniz alan adını belirterek bir G Suite hesabı almak üzere kaydolmanız yeterlidir. Alanın size ait olduğunu doğrulamanızın ardından, ekibinizle birlikte Gmail, Google Takvim, Drive gibi temel G Suite hizmetlerinden ve Google+, Hangouts, Blogger, Google Sites, gibi ek hizmetlerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.
G Suite kullanıcıları farklı cihazlarda, işletim sistemlerinde ve tarayıcılarda aynı deneyimi yaşar ve halihazırda birçok çalışan evlerinde Google ürünlerini kullanmaktadır.

G Suite Nedir Ne İşe Yarar?

G Suite beş alanda diğer ürünlerden ayrılır. İşte bu nedenle bir araştırma firması bulut işletme e-postası alanında G Suite'i lider olarak tanımlamıştır.

Bir bulut lideri. Google güvenilir bulut altyapısı alanında güvenilen bir ad ve bir sektör lideri olarak tanınır.
Bulut için oluşturuldu. G Suite, BT bölümlerinin masaüstü bileşenlerinin bakımı için zaman ve para harcamalarını gerektirmeyecek şekilde tepeden tırnağa bulut tabanlı bir hizmet olarak tasarlanmıştır.
Eksiksiz bir paket. Bu pakete Google Drive ile dosya depolama ve paylaşma, Google Dokümanlar ile gerçek zamanlı ortak çalışma gerçekleştirme, Hangouts ile video toplantılar ve Gmail ile profesyonel e-posta hizmeti dahildir ve bunların hepsi fiyata dahil edilmiştir.

Tutarlılık ve kullanım kolaylığı. G Suite kullanıcıları farklı cihazlarda, işletim sistemlerinde ve tarayıcılarda aynı deneyimi yaşar ve halihazırda birçok çalışan evlerinde Google ürünlerini kullanmaktadır.
Çevrimdışı destek. Gmail, Takvim ve Google Dokümanlar kullanıcıların İnternet bağlantıları yokken içerik görüntülemelerine, düzenlemelerine ve oluşturmalarına olanak sağlar, yeniden bağlantı kurulduğunda bunlar otomatik olarak senkronize edilir.

Kaynak:https://support.google.com/a/answer/3035792?hl=tr&ref_topic=29157

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.