Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google YouTube Gmail çöktü mü? Neden girmiyor?

Google'ın en çok kullanın servislerinden biri olan YouTube ve Gmail'a neden girmiyor. 17  Şubat cumartesi günü itibariyle YouTu...

...

Google'ın en çok kullanın servislerinden biri olan YouTube ve Gmail'a neden girmiyor. 17 
Şubat cumartesi günü itibariyle YouTube Gmail'e erişim sağlamayanlar Google'ın çöküp çökmediğini araştırıyor.
17 Şubat 2017 tarihi itibariyle Google, YouTube ve Gmail'e erişim sağlamayanlar gözünü gelecek açıklamalara çevirdi. Peki Google'a bir türlü neden girmiyor? Google gerçekten çöktü mü? Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarının başında gelen Google'ın YouTube ve Gmail servisiyle ilgili sorun ne zaman düzelecek? İşte tüm merak edilenler.
GOOGLE ÇÖKTÜ MÜ?
İki markanın da Türkiye servisi bugün öğleden sonra 14:30’dan sonra bir süreliğine çöktü. Özellikle yapılan görsel aramalarında istedikleri görsellere ulaşamayan milyonlarca kişi isyan etmenin eşiğine geldi.
Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken sorun an itibarı ile devam ediyor. Yaşanan sorunun kısa sürede giderilmesi bekleniyor.

Bu durumun uzun süredir yaşanmayan büyük çaplı bir sorun olarak dikkati çekti.
ADSENSE REKLAMLARI ÇIKMIYOR?
Google’ın arama fonksiyonlarının yanı sıra Adsense reklam hizmetlerinde de büyük sorun yaşandı.
Youtube, Google Drive, Google Play Store, Analytics, Google Webmasters / Search Console'e kısıtlı erişim sağlanmaktadır.

Not: Google' nin adsense web sitesi açılmıyor veya reklamlar çıkmıyor. Sorunun kaynağı belli değil. Web sitenizde reklamlar çıkmıyorsa beklemeniz önerilir.

Teknik sorunların düzeltilmesinin ardından google yeniden erişilmeye başlandı. Ancak sorunlar henüz tam olarak çözülmüş değil.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.