Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger İgaming Oyun Tema Şablonu

Blogger, İgaming Oyun Tema Şablonu, oyun teması seven blog yazarları için beğendiğim çok şık renklere sahip bir tema. Tema renk uyumu göz ...

...
Blogger, İgaming Oyun Tema Şablonu, oyun teması seven blog yazarları için beğendiğim çok şık renklere sahip bir tema. Tema renk uyumu göz alıcı nitelikte. Gadget üst bilgi renkleri, sosyal paylaşım gadgeti, 5 ad slider, açılır turuncu menü bar çubuğu, 3 gadget’in birleşiminden oluşan popüler yayınlar, (Tag) kategoriler ok gif eklentisi ve blog arşiv’i bir araya getirilmiş. Blog yardım dosya ve eğitici videoları açılan sayfada alt kısımda görebilirsiniz. Videoları incelediğimde farklı tarayıcılardan dosyanın nasıl indirileceği ve zipten nasıl çıkarılacağı anlatılmakta. Menü çubuğunu nasıl özelleştireceksiniz bilgisi yine videolarda anlatılmış. şablon tema yazı fontları Google font uygulamaları hakkında bilgi verilmiş.Tema özellikleri:

Açılır navigasyon menüsü , Blog başlığı arasına yerleştirilmiş arama çubuğu, Mesajlardan oluşan muhteşem resimli slayt geçişi 2 sütun, 3 sütun alt bilgi, Yazının devamı post sağ tarafta yer almakta. Açıkcası çok hoş bir tema incelemenizi tavsiye ederim.Şablon açıklamaları için bilgileri buradan inceleyebilirsiniz.
https://www.premiumbloggertemplates.com/igaming-blogger-template/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.