Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Firefox Quantum 58.0.2 Tarayıcı yeni sürüm indir

Hızlı tarayıcılar kategorisinde %30 daha az bellek tüketimi ile Yepyeni  Firefox Quantum 58.0.2'i  şimdi indirip kullanabilirsin. W...

...
Hızlı tarayıcılar kategorisinde %30 daha az bellek tüketimi ile Yepyeni Firefox Quantum 58.0.2'i şimdi indirip kullanabilirsin.
Windows işletim sistemli bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış, az bellek tüketen, hızlı çalışan, modern yapıda bir internet tarayıcısı. Mozilla Firefox’un standart sürümüne göre çok daha hızlı çalışan, daha az kaynak tüketen, modernize edilmiş arayüz sunan bir web tarayıcısı karşımızda.
Mozilla Firefox 58.0.2 (Quantum)
Mozilla Firefox en baştan itibaren kendisini rekabetten ayrı tuttu. Firefox açık kaynak kodlu, kar amacı gütmeyen bir kuruluş, kullanıcıları tarafından kuruldu ve isteyen herkesin kullanabileceği bir program. Tarayıcı kar elde etmek amacıyla oluşturulmadı, çünkü Firefox programcıları ataları olan Google ve Microsoft’tan daha iyisini yapabileceklerini düşünüyorlardı. Firefox, uzantılar inşa eden, kullanıcı deneyimini geliştirmeye çalışan, aşırı derecede fazla katılımcının bulunduğu aktif bir gruba sahip. Bu insanlar gönüllü olarak zamanlarını ayırıyorlar ve reklam yaparak veya ücretli ürünler satarak para kazanmaya çalışmıyorlar. Bu topluluk Firefox için çok büyük bir değer ve sıklıkla rakiplerden daha önce geliştirmeler ve eklentiler yapıyorlar. Kullanıcıların karşılarında buldukları şey, tamamen açık bir platformda, sürekli olarak güncellenen ve büyük bir potansiyeli olan tamamen adapte edilebilir bir tarayıcı.
Kullanıcı dostu ve kişiselleştirilebilen internet tarayıcısı
“Firefox ücretsiz, açık kaynaklı bir internet tarayıcısıdır. Özellikle hızı ve kullanım kolaylığı ile popülerdir. Firefox, masaüstü bilgisayarlarda, laptoplarda ve akıllı telefonlar ve tabletler gibi mobil cihazlarda kullanılabilir, aynı zamanda Windows, OS X, Linux, Android ve Firefox OS ile uyumludur. Firefox 79 farklı dilde kullanılabilir ve düzenli olarak güncellenmekte ve geliştirilmektedir. Çok sayıda eklenti opsiyonu sunduğu için genellikle programcılar ve oyuncular tarafından tercih edilir. Bu özelliği Firefox’a çok yönlülük katar ve kullanıcıların çevrimiçi tarama deneyimini normalde sahip olabileceklerinden çok daha yüksek bir dereceye çıkarmalarına imkan tanır. Firefox kullanıcının tarama deneyimini geliştirecek çok sayıda özel opsiyona sahiptir. Bunlar arasında güvenli özel tarama, güvenilir antivirüs ve zararlı yazılım koruması, düzenli güvenlik güncellemeleri, sekmeler, yazım denetimi, tek tıkla web sitesi bilgisi (adres çubuğunda bulunan adres aracılığıyla kullanıcıya web sitesi hakkında bilgi verir), akıllı lokasyon çubuğu (kullanıcıların daha önce ziyaret ettikleri sitelere geri dönebilmelerini sağlar), sanal yapışkan notlar ve daha birçoğu bulunur. Firefox aynı zamanda otomatik oturum geri yükleme özelliğine sahiptir, bu özellik tarayıcı kapanıp yeniden açıldığında nerede kaldıysanız oradan devam etmenize olanak tanır.”
Ancak hangi tarayıcı diye sorarsanız? Verilecek tek cevap Google Chrome olacaktır. Kararlı stabil, güvenilir ve en önemlisi de gelişimini tamamlamış deneyimli bir tarayıcı.
Bir webmaster iseniz elinizin altında alternatif bir tarayıcı gelişim açısından gereklidir. Ev, masa üstü kullanıcısı iseniz her zaman ne olur olmaz ikinci bir yedek tarayıcınızın olması gerekir. Bu konudaki düşüncelerinizi sizde paylaşabilirsiniz.
Şimdi ekmeği fırıncıdan alalım mantığı ile Firefox Quantum internet tarayıcıyı kurmaya çalışalım. Firefox Quantum Kurulum aşamaları:
1. Diğer platformlar ve diller için buradan giriş yapın.

2. Firefox'u kendi dilinizde ve işletim ile indirmek için aşağıda görülen resimdeki dilinizi seçin ve aratın örnek resim:
3. Dilini, İşletim sistemini pencere altında bulun indirin ve kurun. Hepsi bu kadar basit. Sonuçları bizle paylaşırsanız mutlu oluruz.
Firefox Quantum Yeni 58.0.2 Tarayıcı hakkında bilgiler.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.